Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 30. toukokuuta 2014

Treeniiiii

 Kumma miten nuo kelit muuttui kerrasta, viime viikolla oli +30 ja tällä viikolla on satanu ihan urakalla ja lämminta vaan joku +5. Onneksi sattui sisävuoroviikko. Akin kanssa keskiviikkona mentiin about näin pari kuviota. Ihan ultimaalisen hakalaa oli saada herra alun 2 hypyn jälkeen putkelle... Väänti ihan koko ajan aalle vaikka mitä tien. Aika hiivatin monta toistoa otettiin ennenkö meni oikein.
Neliötreenissä kokeiltiin mennä kepit oikealta ja kääntää vaan putkelle ja palata itse samaa keppien puolta takaisin... Meni ok mutta meillä oli toimivampi vaihtaa itse tuohon keppien ja putken väliin. Oli jotenkin helpompi linjata loppu.
Pallotreenissä taas lähetys putkeen ja itse keppien oikealta hippulat vinkuen avustamaan oikeaan väliin aloitus. Mukavat reenit Aki teki.

Ossin treenit torstaina vaikutti melko pelottavilta kun rataan tutustuttiin (valkoiset pallot). Mutta hei. Mun vanhus taas yllätti. Sehän paineli oikein mallikkaan mukavasti. Kontakteilla oli palkat josko ne vaikka muistuisi kisoissakin mieleen...
Avokulmia kepeille ja Laamasen kuviota radalla, siinä päivän teemat. Miun ukkeli oikeesti veti niin hyvin etten ollu taas uskoa silmiäni. Ohjaajan tekeminen ei ollut niinkään kaunista mutta selvisin pakarakrampista huolimatta :) maaliin. Jes. Eikun seuraavia ilmoja menemään...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino