Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 17. helmikuuta 2009

Jäässä-treenit

Siis oikeesti, auton mittari näytti VAIN -8 C pakkasta ja siitä huolimatta paikalle saapunut treenaajajoukko oli aivan jäässä!!! Tuntui ihan kauhean kylmälle.
Mulla oli molemmat koirat takapoksissa ja Ossi pääsi ensin Incan kanssa paikallamakuuseen. Olivat noin 2 minuuttia ja siinä välillä kävi Päivi vähän "häiriköimässä" ja kiersi kasin koirien ympäri. Hyvin pysyi Ossikin maassa. Tosin kaula oli himppasen pitkällä ja muutenkin tuntui vähän viulunkielelle joka olisi voinut singahtaa vauhtii hetkenä minä hyvänsä. Mutta hyvä suoritus.
Sitten otettiin remmissä seuraamista ja käännöksiä sekä täyskäännöksiä. Menivät ihan hyvin. Seuraaminenkin oli melko kohdallaan, vaikkei sitä katsekontaktia niin kauheasti ollutkaan.
Muutama liikkeestä "istu" ja "maahan" sekä "tänne" otettiin. Kerran meni istu komennolla maahan ja kerran liukuiiiiiiiii luoksetulossa suoraan vierelle vinottain. Muuten menikin ihan buenosti. TArttis varmaan ruveta eteenmenoa opettelemaan myös tässä pikkuhiljaa.
Aki pääsi jälleen katselemaan ihmisiä ja kerjäämään. Tosin namujen eteen piti joko istua tai mennä maahan. Ei vaan malta pysyä siellä maassa. Komennolla kyllä menee, mutta singahtaa samoin tein ylös istumaan... Malttia malttia poju. Joten palkkaa täytyy ruveta viivyttelemään ja ottaa vaikka odota sana mukaan. Pikkaisen kokeilin "viereen" namilla vetäen, mutta ei se vielä oikein irronnut.
Mutta mukava treeni, josta päästiin tällä kertaa ripeästi kotiin kun ei tarjettu suuta soittaa kovin pitkään...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino