Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 9. helmikuuta 2009

Tehomaanantai

En nyt tiiä oliko koirilla tehoa vai ei, mutta äiskä ja lapset teki tänään vaikka mitä... Ja kuin ihmeen kaupalla väsyneet lapsetkin jaksoivat treeninkin melkein riitelemättä.
Äiskä taas oli sen verran puhti pois, että radalle pääsi tänään vaan Ossi, vaikka Akikin oli autossa mukana. Katsotaan jos ensi viikolla olisi inspiraatiota enemmän kun lapset voi jäädä pitkästä aikaa kotiin.
Alla oleva rata tehtiin ensin näin ja sitten nurinperin.

Muutama rima tuli taas innostuneelta koiralta alas. Se taitaa kerätä kentän reunalla hieman noita kierroksia katsellessaan muita radalla...?? Se jatkuva räkyttäminen ja vikinä yms on todella rasittavaa. Pitäisi viedä koira autoon vuoroa odottamaan, mutta laiska ei jaksa :)
No, mutta palataanpas taas asiaan. Kontaktit sujui upeasti eikä Ossi edes pahemmin yrittänyt "väärille" esteille jotka houkutteli (esim 2 hypyltä oli suora linja A:lle). Oli ihan mukava treeni eikä kauhean pahoja mokiakaan tänään sattunut. Sitä yli-innokkuutta koiralla vaan on ihan liikaa... Apuohjaajatkin (=lapset) kommentoivat, että äiti teillä sujui todella hyvin...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino