Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 10. helmikuuta 2009

Motivaatiota tarvitaan...

Liekö ollut motivaatio kotona vai hukassa, muttei sitä kauheasti tottiskentällä tänään ollut... Kelikin oli ihan outo kun oli pakkasta mutta kosteaa!!!? Kenttää ei ollut aurattu joten sekin kaiveli tänään hampaankolossa.
Aki kävi ekaksi taas nuuskuttelemassa ja tassujaan heiluttelemassa ja immeisten nakkitaskuja haistelemassa (=kerjäämässä). Ei jaksettu tehdä kuin ihan pari kertaa istu ja maahan. Voi sanokaa mistä motivaatio pennun opetukseen???
Sitten Ossi... Seuraamista tehtiin lumihangessa. Yllätyin miten hyvin seurasi vaikka joutui kahlaamaan (eikä siis ollut normisileää kenttää kuten yleensä nurmikko/hiekka/aurattu jne on). Liikkeestä istu ja maahan ok. Luoksetulo hieman vinosti eteen. Muutamat käännökset ok. Hieman seuraamisessa häiritsi, kun joku oli tiputellut nakkeja pitkin kenttää... Voin sanoa ettei ole ihan helppoa saada koiraa silloin seuraamaan, ainakaan Ossia... Mutta ihan kohtuullinen treeni olosuhteisiin ja mamman motivaatioon nähden. Jospa ensi viikolla paremmalla teholla?

PS. Ja kyllä se Aki nostaa jalkaa vaikka kyykky(=tyttö)pissin tekeekin. Aika hassunnäköistä touhua...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino