Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Keskiviikko-tottista

Poikkeuksellisesti olimme siirtäneet tiistain treenit keskiviikkoon, kun ainakin allekirjoittaneella oli eilen koiriakin tärkeämpää menoa (TÄH??? Voiko sellaista olla...). Niinpä tänään kokoonnuttiin amk:n parkkikselle ja kaivoin nahkarotat esiin. Ensin pisulle ja sitten Ossi takaisin autoon.
Akin hampaita syynättiin jälleen porukalla. Ja sehän sujui jo HIEMAN pienemmällä pommpimisella. Sitten muutama istu ja maahan. Ja namilla vetäen "viereen". Se sujui oikein mukavasti eikä Aki enää väistellyt ihmetellen... Että kun mamma vaan jaksaisi niin kersakin oppisi.

Ossi teki ensin muutaman tasamaanoudon ja siihen päälle hyppynoudon. Muuten ihan jees, mutta mutta... se luovutusasento on vino tai kaukana tai tulee suoraan viereen... ARGH. Meinaa hermo mennä. Ja muutaman kerran sylkäisi kapulan liian aikaisin. Vauhtia ei kapulan hausta puutu, melkein peppu irtoaa ennakoimaan "hae" käskyä. Sitten hetkeksi autoon odottelemaan.
Kohta tehtiin vielä liikkeestä jääviä. Ihan ok. Muutaman "istu" jäi seisomaan. Ja seiso käskyä pitää vielä melko voimakkaasti avustaa kädellä. Mutta eipä sitä kyllä ole kauheasti treenattukaan. Hyvin kesti viereisellä tiellä ajavat autotkin, vaikka hieman sitä jännitin. Kyllä herra kurkki ja kuikki, mutta pysyi...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino