Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 21. huhtikuuta 2009

Tollo-treenit

Eli tottistreenit Akin kanssa :) Jälleen aloitimme hampaiden katselulla ja paikalle sattui myös Jenna. Näin saatiin myös vieras hampaiden katsoja. Mutta kun se ei ole Akista oikein mukavaa... Saahan ne katsottua mutta hieman normaalia enemmän työtä se vaatii.
Kentällä pojalla meni nenä maahan ihan koko ajan... Se on sinällään hyvä merkki että osaa sitä nenää käyttää... Tosiin tottiksen treenamisessa ei niin hyvä juttu. Tehtiin "viereen" edelleen namilla vetäen. Herran pitää kauhea loikka tehdä, mutta aika hyvin asettuu jo kohdalle. Istu ja maahan. Tänään istu oli vähän sellainen "en oo ikinä kuulukaan tollasta käskyä kun toi maa on märkä en istu"-tyylinen suoritus. Mutta saatiin niitä toistoja ja pyllyä maahankin :) Hieman otettiin seuraa komentoakin. Ihan pari askelta kerrallaan. Välillä meni ihan ok, välillä ois tehny mieli vaan nuuskutella ja välillä ritisevä jää vähän kummastutti eikä tullu mitään. Mutta oli siellä hyviäkin hetkiä. Ihan mukava treeni nuorella herralla.

Kun kaikki oli suorittaneet omat juttunsa, niin suunniteltiin kevään treenikertojen sisältöä aina kesäkuun loppuun asti ja samalla kauden avajaisten ajankohta (se pääasia tietenkin...). Kuulin että kesällä pyöriin erikoisjälkitreenitkin, jonne piti haukkana hyökätä ilmoittamaan Ossia...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino