Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 27. huhtikuuta 2009

Sähköiset treenit

Juu, todellakin. Ossi sai tänään maneesilla aika mojovat sähköiskut yhden hevosaitauksen portin pielestä. Aika pahasti oli ko. kohdassa sähköjohto ja koira oikein kiljui...
Treenitkin siis sujuivat samoissa merkeissä vai liekö saanut tämä -ah niin muuten flegmaattinen koira- (heko heko) lisää virtaa... Eka rata meni viel melko jees, mutta toisella tuntui ettei oikein mikään enää onnistu. Rimat lenteli, putkeen komennolla kiivettiin A:lle, keppejä haettiin väärästä välistä yms... No, mutta kontaktit ainakin toimi. Ja kyllähän se sitten lopulta kulkikin kun vauhtiin päästiin. Tosi mukavaa oli päästä parin viikon tauon jälkeen Ossin kanssa treenailemaan. rata tulee myöhemmin...
Itse kyllä vähän epäilin pökräänkö kentälle, kun olo oli koko päivän vähän heikko. Mutta siitä se sitten lähti ja olokin koheni.
Tänään sain myös uuden komean hurtan ulkoilupuvun, joita kimppatilauksena tässä hankittiin... Kyllä nyt kelpaa. Ja kiitos Outille järjestelyistä!
Perjantaina meinattiin vetää vielä ylimääräiset treenit ennen sunnuntain kisoja... Vappuna siis juhlitaan silleen varoen ;)

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino