Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 10. huhtikuuta 2009

Tuloksia metsästämässä

Olimme ilmoittautuneet perinteisiin pitkäperjantain kisoihin. Tuomarina Tuomo Pajari. Laitan vain pikaisesti että eka radalta hylky ja toinen sujui kuin unelma... Kunnes rima putosi. Tuloksena 5 vp ja sijoitus kolmas. Paremmat raportit tulee kun ehtii... Tässä täytyy joutua reissun päälle.

MUOKKAUS 14.4...
Tässä alla vasemmalla siis perjantain A-kisan rata. Ihanneaika oli 47 sekuntia. Rata ei vaikuttanut mitenkään kauhean "pahalle", mutta Ossi vaikutti jo lähdössä sellaiselle "lällällää"-tyypille. Ja niinhän siinä kävi että kaveri varasti _jälleen_lähdöstä, suunta oli kuitenkin oikea. Oli vain menossa suoraan hypylle nro 19, mutta sain pelastettua viime tippaan herran putkeen. Mutta hylsyhän tuli jo kepeiltä. Kulma oli jotenkin sellainen että kolme kieltoa tuli, kun kaveri yritti aina väärästä välistä. Toki ohjaajakin olisi voinut koettaa tarkempaa ohjausta. Muutenhan rata olisi mennyt ihan ok, kontaktit kivat ja ohjattavuus jees. Mitä nyt rimoja roiski alas... Radan jälkeen oli kyllä sellainen olo et meni ihan peffalleen ja vähän ketuttikin.

Sitten kisaan bee... Rata yllä oikealla. Ihanneaika oli hieman tiukempi 45 sekuntia. Katselin kauhuissani alun 3 ekaa hyppyä ja ajattelin ettei mahda onnistua... Vaan niin vain onnistui ja hyvin onnistuikin. Koira kulki kuin rasvattu salama ja kuunteli + luki hienosti. Oli jo sellainen nollakutina mahassa, kunnes voi per***kka... rima nro 15 kolahti alas. Ja siitä vitonen. Sijoituksemme oli kuitenkin kolmas, sillä rata tuntui olevan melko haastava hylkyineen ja monine virheineen. Olin kyllä tyytyväinen suoritukseen, mutta voi miten yksi rima voikaan harmittaa!!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino