Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 9. heinäkuuta 2009

Hullun hommaa...

Kyllä se vaan täytyy todeta, että olen hullu ;D - vaan niin on Sannakin... Me siis suunnattiin jälkitreeneihin vaikka vettä satoi ihan kivasti... Muut siis lusmuilivat treeneistä, mutta me saatiin hyvä treeni. Ja lopulta sadekin loppui.
Tehtiin janatreenit Ossille ja Dixille. Niiden vanhetessa tein jäljen myös Akille. Laitoin sille nameja ja hyppäsin itse ojaan piiloon. Sanna lähti jäljelle Akin kanssa. Teki ehkä ensimmäiset pari metriä töitä nenä maassa ja sitten otti ilmavainulla ja ihan omaa reittiä loput... Löysi kuitenkin minut. Muttei kuitenkaan jäljestämällä.

Ossin jälki oli noin tunnin vanha, tehty sateessa ja maa todella märkä. 4 lyhyehköä janaa joista kolmella yksi keppi ja viimeisellä kolme. Ensimmäinen jana haahuiltiin sinne tänne ja lähdettiin takajäljelle. Suunta kuitenkin vaihtui pian ja vauhti oli taas ihan tolkuton. Kun otti kepin suuhun, komensin maahan ja kävin palkkaamassa. Sitten takaisin tielle. Toinen jana lähti jo hieman paremmin. Keppikin löytyi ja komennosta maahan. Kolmas sujui samaan malliin. Viimeinen jana otettiin melko lyhyenä ja se sujui jo oikein kivasti. Kaikki 3 keppiä ilmaisi hyvin ottamala suuhun ja viimeisellä meni jo upeasti itse, komentamatta maahan. Loistava! Näitä jana/keppitreenejä pitää nyt ottaa vähän useammin.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino