Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Lenkkiä, leikkiä & uintia

Eilen oli melkoinen vauhtipäivä, ainakin Akilla. Ensin se kävi Teron kanssa tunnin juoksulenkillä - eikä siitä kyllä näkynyt lenkki kuinkaan... Ihan kuin olis vaan potslojona ollu saman ajan ;D
Kun pääsin töistä nappasin koirat autoon ja ajettiin Minnan ja Maxin luokse vierailulle ja leikkimään. Tai leikkimään pääsi vain Aki, Ossi kun on sellainen pöriskö. Aki kyllä paineli erittäin ennakkoluulottomasti leikkiin vaikka Maxi oli kasvanut sitten viimenäkemän hurjan paljon isommaksi kuin Aki. Siinä ne pojat rallas ympäri pihaa kieli maassa roikkuen. Melkoista töminää se oli eikä vauhti ihan heti loppunut.
Lopuksi hain Ossin ja wubbakongin autosta ja suunnistin poikain kanssa Minnan laiturille. Näin siis hurtat pääsivät vielä räpiköimään ja kivaa se tuntui taas olevan. Akin tyyli oli edelleen yhtä pystyä kuin edellisellä kerralla ja herra heitti hienoja pellehyppyjä laiturilta suoraan järveen... Liekö edes tajunnut kuinka syvää laiturin päässä oli - kerran kävin sen sieltä pannasta ylös vetämässä, mutta eipähän se siitä mitään opikseen ottanut. Tosin ei tainnut enää ihan päästä hypätä. Mutta reppaasti se menee veteen ja lähti jopa wubbaa kerran hakemaan, muttei osaa ottaa sitä suuhun. Kosketti tassuilla ja tuli pois. Jonka jälkeen Ossi haki sen pois vedestä. Mamman uimamaisterit!!

Kiitos Minnalle ja Maxille kahvista ja mukavasta seurasta! Otetaan uusiksi joku kerta!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino