Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Aki tottistelee

Alkuvuosi on kulunut vauhdilla, joskin lähinnä sisätiloissa kun nuo paukkupakkaset on piinanneet - etenkin kaksijalkaisia... Viime viikon agility jäi välistä, kun olimme pankissa ja siellä hieman kesti... Ah tätä atk-aikaa, kun mikään ei etene jos koneet jumittaa.

Mutta tänään Aki pääsi ihan itsekseen "spesiaali"treeneihin. Vesikoiraporukalla on oma lyhyt tottiskurssi nuorille koirille, ja mähän tietty Akin kanssa sinne änkäsin. Kun ei ton kanssa oo tehty ollenkaan riittävästi. Pakkasta oli lähemmäs -20 kun lähdettiin- mutta lähdettiin!!! Mukaan varattiin mahtava pussillinen nakkipaloja ja lämmintä vaatetta. Ossi-isukki jätettiin ihan kotiin. Sai pojukin omaa aikaa mamman kanssa ;D
Tänään oli kontaktitreeniä. Meni ihan mukavasti. Aki vaan näykkii namit niin kauhean ahneesti, että puolet sormista uupuu. Ja voi miten kipeää se tekeekään etenki näin pakkasella. Aika mukavasti seurasikin, etenkin kun hoksasi että mamman läheltähän saa nakkia... Ja nyt en siis puhu tokoseuraamisesta, vaan sellaisesta "yleisestä" että koira tulee omistajan mukana, ei kuitenkaan kontaktissa.
Tunnin verran treenailtiin. Täytyy olla tyytyväinen tuohon pojuun. Tekee kivasti kunhan hoksaa mitä pyydetään. Tässäkin vaan muistettava ettei saa ääntään korottaa, kun ei kestä sellaisia ärräpäitä kuin ossi.
Kotona tehtiin vielä kontaktitreeniä molempien kanssa. Ossinkin treeni sujui hyvin. Pitäis vaan itse tormistautua ja tehdä säännöllisesti treeniä kotonakin... Mutta ensi viikon kertaa jo kovasti odotellen!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino