Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Laatuaikaa Akin kanssa

Tänään oli jälleen juniorin ja mamman treenipäivä. Tai ensin mentiin metsälenkille Jamikselle seuranamme Netta, Selma ja Indy. Käveltiin hyvä tovi ja koirat paineli polkua ees taas. Vaan lumi tuntui kertyvän aika lahjakkaasti kaikkien varpaanväleihin... Pojatkin osasivat olla nätisti, Indy vähän meinasi jupista Akille muttei siitä sen suurempia selkkauksia tullut. Aki on niin ihana kun ei ottaannu mukaan. Ossihan olisi jo provosoitunut ja käynyt päälle kuin yleinen syyttäjä. Mukavaa oli pitkästä aikaa. Kiitos Kirsi ja Anne seurasta. Kohta uudelleen :D

Lenkiltä ajettiinkin suoraan tottistreeneihin. Tänään ensin ohjaajat kuivaharjoittelivat palkkausta. Juu, ei tosiaa ole niin helppoa kuin miltä kuullostaa.
Itse treenien aiheena oli luoksetulo. Aluksi tehtiin kontaktitreenit ja sitten jokainen yksitellen lähti kävelemään koirasta poispäin (koira jäi kouluttajalle) ja kutsui luokse. Sitten oltiin kahdessa rivissä ja takarivin koirat yksitellen joutui tekemään edellä olleen, mutta piti suoriutua eturivin koirien välistä. Kolmas luoksetulotreeni oli lelujen vastustaminen. Eli laitettiin 2 lelua matkan varrelle eikä koira saanut ottaa niitä. Akilta sujui kaikki oikein mallikkaasti. Lelulle meinasi jo mennä katsomaan, muttei sitten kuitenkaan. Sitten tehtiin pujottelua toisten koirien välistä. Hyvin meni. Aki on niin nakkien perään, ettei paljo muut kiinnosta :)
Vaan kylmähän tuolla taas oli. Ihan jäässä päästä varpaisiin... Ehkä tästä joskus sulaa.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino