Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 18. tammikuuta 2010

Maanantaissa mennään

Niinpä. Viikot vaan huristaa. Vastahan meillä oli edelliset treenit... Ja tänään oli taas huiput treenit. Kirsi oli tuonut alla olevan radan. Lyhyempi putki korvattiin pussilla.


Ossi teki loistavan ekan radan. Hyppäsi oikeat esteet vaikka ohjaaja oli pahasti myöhässä, ja olisi voinut olettaa koiran ohjautuvan väärälle hypylle. Oli todella hyvä meno. Kontaktille ei tosin malttanut pysähtyä joten se jouduttiin ottamaan pysähdyksen kera uudelleen. Teimme radan heti perään uudelleen, mutta sehän meni ihan räiskimiseksi kun ohjaaja ei jaksanut vauhtiradalla ja upottavalla pohjalla enää juosta. Joten eipä siinä paljoa pystynyt enää ohjaamaankaan, joten Ossi päätti viihdyttää itseään hieman ylimääräisillä esteillä tai suoritti niitä vähän miten sattuu. Mutta se oli kyllä nyt ihan ohjaajan moka... Mutta eka suoritus oli hieno.

Aki jatkoi hienoja esityksiä. Malttoi odottaa lähdössä lupaa ekalle hypylle. Esteet sujui ja pussikin ihan mukavasti jo. Muutaman kerran hieman nostettiin pussin suuta mutta lopuksi meni ihan normisti läpi. Siihen olikin hyvä lopettaa sen esteen treenit tällä kerralla. Tai mentiinhän me koko rata siis, aina muutaman esteen jälkeen palkaten. Kepit ohjasin vasemmalta. Niitä täytyy ruveti hieman hiomaan varmemmiksi. Mutta kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen siihen, miten tämä poju on alkanut tsemppaamaan radalla ja hoksaa juttuja nopsaan jahka uskaltaa kokeilla.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino