Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 14. lokakuuta 2010

Mustaa jäätä

JA sehän ei liity millään lailla agilityyn tai muuhun koiraharrasteluun. Kunhan totesin, että olipahan pakkasta ja tiet tooooosi liukkaat treenistä lähtiessä. Onneksi olin saanut nastat alle ja mietin vaan et monikohan lipsuttelee kesäkumeilla...?
Mutta asiaan. Torstai ja Akin treenit. Muutamalla hypyllä ja putkella harjoiteltiin takaaleikkauksia ja pimeitä leikkauksia (??). Nurmikossa oli nyt kaameesti tuoksuja. Aki hyppäsi kyllä mutta juoksi esteiden välin nenä maata nuuskien. Mutta ihan hyvin teki poju. Lopuksi teimme vielä yksittäisinä keinua, A:ta, keppejä ja puomia.

Akin treenien loputtua teki Ossi oikein kunnon kontaktisulkeiset; oli pöytää, A:ta, puomia ja keinua. Välillä keppejä ja muutama hyppy. Ja voi miten kauniisti herra pysähtyi alastulolle minun jatkaessani kontaktin ohi. Mutta hei - nythän onkin treeni ja siellä tehdään hyvin, toista se on sitten kisoissa. Ja tänään päätin, että osallistun kaiketi kummallakin hurtalla lauantaina seuranmestaruusmittelöihin :) Mitäköhän siitäkin tulee?

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino