Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 28. lokakuuta 2010

Parempaa menoa?

Tänään valitettavasti jouduin jättämään Akin treenit välistä kun oli lapsilla menoja... Mutta onneksi pääsin Akin kanssa maanantaina tekemään mölleilyn merkeissä edes. Mutta tiistaina olin Ossin kanssa normitreeneissä. Nyt oli hyvä kerta kun sekä koira että ohjaaja oli melko hyvin menossa mukana...

Ensin vedettiin tällainen treeni (a la Anne Topra). Ossi meni aivan loistavasti. Keppikulma oli ehkä muutaman asteen hankalampi kuin tässä kuvassa, joten se tuotti hieman harmaita hiuksia. Samoin kepeiltä putkeen meno. Pikkasenkaan jos olin myöhässä, väärään suuntaan yms niin väärä pää kutsui. Mutta komeet kontaktit oli. Liekö parin edellisen viikon sulkeiset tuottaneet tulosta?


Seuraavaksi tehtiin tuo valkoisilla palloilla merkitty treeni. A:lta meinasi ampua kepeille kun ohjaaja nosti kroppansa ylös liian aikaisin ja silloin se osoitti väärään suuntaan. Eli miun pitäisi ehdottomasti muistaa (ja ehtiä) kiinnittää huomiota rintamasuuntaani... 6 ja 7 hyppyjen välistävetokin meinasi mennä 7 takaa hypyksi kun ohjaaja lähti liian aikaisin liirailemaan... Mutta muuten mentiin taas ihan mukavasti. Loppusuoralla Ossi vähän katteli et mihis se mamma jäi... Mutta muuten ei ohjaajalla ollut tiistaina epätoivoinen olo, vaan sellainen et ees joku sujuu. Ja silloinhan se yleensä sujuukin paremmin.

Viimeisenä mentiin tuo mustin neliöin merkattu puomitreeni. Tosin eka hyppy mentiin toiselta puolelta kuin kuvassa. Ei voi sanoa muuta kuin et hyvin meni. Viimeinen rima kyllä tippui ja loppu otettiin uudelleen. Mutta kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen treeniin ja itseeni :)

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino