Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 21. lokakuuta 2010

Tukkoinen torstai

Vaikka olin vielä lentsuinen ja yskäinen päätin lähteä treeniin, niin kovasti jo poltteli :) Vuorossa Akin ilta. Alla treeni.
Eniten mietitytti etukäteen tuo 8-hypyltä kepeille vienti, kummaltako puolen hyppyä ohjaus yms. Tein varmemman mukaan eli hypyn oikealta ohjaus ja kierrätys "takakautta". Tosin kokeilin myöhemmin vasemmalta menoa ja keppejen alkuun ohjausta. Hyvin meni sekin. Myös pituudelle oli hankala lähestyminen. Varmistelin melko voimakkaasti. Tällä kertaa pituus ei aiheuttanut hämminkiä eikä tanssahtelua sen päällä. Komeasti poika ponkaisi yli. Keinun otti reippaas. Putkeen meni väärästä päästä mutta itsepä ohjasin sinne kun olin jatkamassa matkaa liian aikaisin. Aki kysyy ihan älyttömän paljon minulta minneminneminne, eikä yritäkään säntäillä omiaan. Ja jos vähän meneekin omaan suuntaan niin komennosta tulee heti takaisin (Ossin kanssa peli olisi jo menetetty...)


Kun Akin treenit päättyi pääsi Ossikin hieman tekemään, kun ei tiistaina päässyt. Tehtiin tuo sama treeni ja tosi komeasti meni. Pituuden lähestyminen tosi oli sellainen, että ensin veti sivusta läpi. Toisella kerralla oikein. Kepit Ossi haki suitsait itse ja kontaktit oli tosi hienot. Lopuksi tehtiin vielä A:ta kummankin kanssa.

Voi voi. Maanantaina ois taas epikset. Ois niin kiva vielä kokeilla Akin kanssa et ilkeekö ilmota jo virallisiin... Täytyy kattoo jos sais lapset ylipuhuttua ja menis vaan yhden radan ja vain Akin kanssa.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino