Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kokemusta Kotkasta

Siinäpä illan saalis. Kivaa oli ja Aki teki hommia ihan ooksi kooksi eikä istuskellu hyppyjen takana... Nämähän siis olivat kakkosissa vasta startit numero 2 ja 3. Että siksi vähän jännitti. Tulokset hyl ja 8. sija yliaikavitosella. Tarkemmin huomenna.

Lähetetty Samsung Mobilesta

No niin. Laitetaanpas sitten selostus eiliseltä. Tuomarina Kotkassa oli Siimeksen Pertti ja agirata oli oheisen lainen... Katselin alun hyppyjä muurista alkaen ja mietin, että noissa voi kosahtaa ja mennä istuskeluksi ellen ole tarkkana. Noh sujui ihan hyvin siihen asti kunnes 7 hypyllä Aki ajoin ulkokautta ohi... Oli jo menossa puomille. Kielto. Saman liikkeen teki ysillä, oli menossa ohi. Vielä korjauksessakin pyörätti jotenkin hypyn ohi ja kolmas kielto ja HYLLY. En viitsinyt jankata enempää hypyllä ettei jää istuskelemaan. Paineltiin siis suoraan kepeille... Keinun teki ok. Ei ottanut lentona. Eikä ruvennut ihan alustakaan ryömimään. Pitäisi kuitenkin pikkuhiljaa saada vauhtia ja varmuutta siihen. Putkella nro 16 iski sama ilmiö kuin tiistain treeneissä. SE JUOKSI PUTKEN TAKAA!!!! Voi jee. Eikä se suukaan ollut piilossa... Eli melkoista säätöä rata oli, mutta jos jotain hyvää haluaa etsiä, niin kontaktit hyvät, kepit samoin eikä hyppyjen takana istuskelua...

Sitten hyppärille. Alkuun ajattelin, ettei oo yhtään meille sopiva rata kun oli tuo 3-4 väli etten vaan ole hypyn edessä tai vauhti seis. Samoten hypylle 6 oli kuitenkin vientiä ja sitä ennen jo monta ansahyppyä nopealle koiralle... No, kokeilemaan kuitenkin. Ja mitä. Sehän sujui ihan ok. Putkelta Aki lähti huonon haltuunoton takia kaahottamaan piirroksen nuolen suuntaan kohti maalia. Ja se oikeasti ehti pitkälle ennen käskyä. Tämä varmasti aiheutti yliaikamme. Sekä 10 hypyllä huono ohjaus ja koira ajoi ohi putkea kohti. Siitä vitonen ja varmaan tämänkin lisäsi yliaikaamme. Hypyn 13 kiepautin nuolen mukaisesti, koska Aki ei niin valtavan pitkälle loikkaa niin sain ihan hyvin kääntymään ja kepeille suoremman linjan. Eli radalta vitonen ja yliaikaa kaahailuista (ohjaaja ei pitänyt hallussa...) +2,50. Sijoitus 8. Ihan tyytyväinen olin iltaan. Nyt vaan ruvetaan hakemaan varmuutta keinulle ja siihen että koira kestää minun stoppailut ja minua kohti hyppäämiset.

Sitten vaan miettimään, että lähtisikö loppukuusta Kotkaan vai jaksaisiko Aki Mikkelissä kolme starttia...?

PS. Ossi oli ollut treeneissä Jaanan kanssa. Kovin kuvaava tekstari tuli illalla
"HERRAJUMALA MIKÄ TYKKI (ja pari hymiöö)".

2 kommenttia:

http://foxmiloun.suntuubi.com kirjoitti...

Niin, todellinen TYKKINAATTORI. Kyllä meillä on vielä piiiiiiitkä matka Pepin kanssa tuohon mitä Ossi nyt suorittaa. Eihän minun tarvinnut kuin vihjasta kädellä seuraavasta esteestä,niin Ossi jo lentää sinne korvat hulmuten! Haukkuu sitten,että tulejotännehölmöetana ja kerro seuraava este ja äkkiä muuten hermo palaa!! Sitten kepit herra meni kivet sinkoillen,kun minä jäin hölmönä suu auki katsomaan että mitäihmettä, se menee ne itse! En ole koskaan päässyt minkään koiran kanssa noin pitkälle-Huoh.

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Oi miten tutulta kuullostaakaan =D Se on se meidän ihana Ossi... Ja joo, kepeistä olen melko ylpeä. Se ne osaa ihan kympillä.


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino