Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 2. elokuuta 2011

Kotka kutsuu - viimeistelyt ensin

Tänään olisi ollut Ossin treenit, mutta koska se on kyläilemässä niin treeneihin pääsikin Aki. Ihan vaan siksi ettei yli viikkoon ole mitään tehty ja huomenna olisi kisat. Saatiin edelliseltä ryhmältä tämä Saviojan rata jonka he olivat halliin rakentaneet. Alkuperäisessä radassa 11 oli pituus, me vaihdoimme renkaaksi. Ja 6 oli hyppy, me laitoimme pöydän. Näin saimme todellisen kontaktitreenin.

Aki on ollut vähän hiljainen yksinään täällä kotona. Vähän arvelutti huvittaako sitä tehdä yhtään mitään. Mutta mukavasti sitä sitten huvitti. Ja hyvin sujui. Keinun se meinasi vetää taas turhan vauhdilla. Onneksi ehdin napata laudasta kiinni ja hieman hidastin vauhtia, ettei jäänyt kammoa. Eka treenissä pelkäsin tuota kohtaa 13 jonka ajattelin vetään niistolla. Ja olla siis osittain koiran "tiellä". Ja Akihan ei siedä näitä. Mutta niin vaan teki ongelmitta senkin. Puomin kontaktit (alastulot) otettiin muutamaan kertaan kun meinaan herra loikata yli. Eli tarkkana niiden kanssa ja kunnon jarrutus.

Toisena treeninä vedettiin rata toisin päin. Keinu ympäri ja menox. Ja jopa rupes löytymään haastaviakin kohtia. Takaakierron jälkeen ekalle putkelle oli jotain ihan hämärää. Aki painoi useamman kerran putken takaa!!!?????? Mikähän lie oli, ei sen suukaan ollut piilossa tai huonosti. Lopulta kuitenkin meni putkeen. Pöydän jälkeen muurin takaakiertokin oli haastava. Mutta meni ja kepeille leikkasin vielä tosi myöhään takaa. Ei kuitenkaan tahtia haitannut. Täytyy sanoa, että mukavasti meni eikä leikkaukset ja valssaukset paljon tahtia hidastaneet. Rimatkin oli 60 cm eikä ongelmia. Huomenna täytyy vaan olla tarkkana ettei minun vauhti stoppaa!!! Koska valitettavan usein myös Akikin stoppaa, etenkin jos kyseessä joku takaakierto tms minua kohti. Noh, katsellaan millaiset radat huomenna meitä odottavat!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino