Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 20. syyskuuta 2012

Hyvin kulkee mutta kulkekoon...

Olipa Heidi väsännyt meille mukavat treenit. Haastavuutta riitti etenkin keppikulmalla ja niille sijoittumisessa... Ensin tehtiin ympyrät ja sitten neliöt.
Ossi ensin ekalle radalle. Hienosti takaakierrolle 3 ja neloselle hyppy sellaisesta kulmasta (en vieläkään tiedä miten tää tapahtui) että herra hyppäsi selälleen esteen päälle niin että siivekkeitä myöden mäni maan tasalle... Koira oli kuitenkin onneksi kunnossa ja liikkui normaalisti. Vaikea kulma kepeille ja ahdas väli pitkällä viennillä... Sinne väärälle hypyllehän se koetti. Mutta muuten aika hyvää menoa.
Akilla oli ihanasti tänään intoa ja vauhtia, eikä merkkiäkään esteiden takana istuskelusta. Lähdettiin lentävällä ja se sujui. Edes takaakierrolle ei tökännyt vaan sujuvasti päästiin eteenpäin. Kepeillä herra juoksi ekasta välistä suoraan putkeen sellaisella innolla ettei voinu kuin nauraa =D

Neliö treenissä ajattelin, että Ossihan irtoaa putkelle vaikka jäisin leijeröimään keppien toiselle puolelle. Vaan eikä mitä, kepit veti kuin magneetti... Ei siis leijeröintiä. Sellaisia pikkuvikoja kummallakin tällä radalla mutta kivaa oli ja Akilla ihanasti vahtia ja intoa. Toivottavasti sama iloisuus jatkuu lauantaina Pieksämäellä.

Jatkossa varmaan treenaan toisella koiralla keskiviikkona. Kun tilaisuus tuli eteen niin ehkä on parempi keskittyä yhteen koiraan kerrallaan. On se yksi tunti melko hosumista kun molemmat treenaa ja ovat niin kovin erilaisia.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino