Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 28. syyskuuta 2012

Putkirallia, huh-huh

Tänään olin vapaapäivällä, joten aamulla laitoin koirat remmiin ja vyötäisille ja lähdettiin talsimaan kanavan rantoja. Käpsyteltiin mukava vajaan kuuden kilsan lenkki...

Eilen olikin hurja treeni. Kiitos edellisen ryhmän, paikalla oli numerot ja kaikki. Joku (minä) ei ollut ehtinyt suunnitella treeniä kun sattui säbäkuljettajan pesti yllättäen... Ja täytyy sanoa, että onneksi oli numerot. Ei tuota rallia olisi muistanut kun ei muistanut numeroidenkaan kera. Mutta oli tosi loistava ralli. Meidän koirilla ainakin oli kivaa. Ossi meni yllättävän kuuliaisesti, eikä vaan ampunut aina suoraan seuraavaan putkeen. Aki pari kertaa vähän lipesi sinne minne itse halusi, mutta mukavasti sekin teki ja vauhdilla. Kesken rataa se vingahti ihan ilman syytä. Oltiin pysähdyksissä juuri silloin ja se istui edessäni. En tallannut päälle joten en ymmärrä mikä sille tuli. Oliko matossa joku terävä kivi minkä päällä se istui...? Vai mikä. Ihan se kuitenkin hommia teki senkin jälkeen.

Seuraavaan treeniin lisättiin puomi ja A ja yksinkertaistettiin vähän noita putkipyörityksiä :) Oli mukavat treenit. Ensi viikolla jompi kumpi koira onkin keskiviikon ryhmässä ja minä alan vetämään alkeiskurssia. Huh sanon minä. Mutta eiköhän siitäkin selvitä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino