Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ei kerrottavaa jälkipolville...

Tänään lähdin kisareissulle Ossin kanssa Imatralle. Vähän harmitti etten ollut voinut Akia ilmota, kun viime aikoina on kuitenkin kulkenut... Mutta oltuani hetken paikalla totesin, että ehkä hyvä niin, sillä maneesin pohja oli tällä kertaa ihan sikapehmeä. Ohjaajan juoksu oli kuin täi tervassa... Ja se ei välttämättä olisi nyt ollut hyvä Akin kanssa...

Tuomarina kolmosissa oli Anne Savioja, jonka radat on perinteisesti sopinu Oikariselle. Tänään oli 2 agirataa ja pikkasen kontakteja jännäilin. A-radan profiili oli aika mukava. Jos saisin sen verta lähdössä pysymään että 2 hyppy sujuisi. Sain alun sujumaan mutta A:n alastulokontakti taisi jäädä... Matka jatkui. 8-9 hypyt oli melko lähekkäin, mutta niin vaan herra taipui niiden väliin ja hyppäsi 9:n väärään suuntaan. Ja hei! Jos se olisi sinne pitänyt saada taipumaan niin en varkilla olisi onnistunut ;D Loppurata sujui ihan kivasti, puominkin alastulo osui (kai) kohdilleen mutta sitten oli sellainen lentokeinu, että huh-huh. Eipä juuri tainnu lauta ehtiä laskeutumaan kun herra loikkasi... Ja tupsahti pehmeään nenilleen. Että sellanen hylly.

B-radan profiili nostatti kylmän hien otsalle, etenkin muurin jälkeinen elämä... Reippaasti lähtöön vaan ja vaikka pikkaisen etuaikaa koira lähti niin alku sujui tosi mainiosti. A:n alastulon loikkasi mokoma ohi. Ja yhtään en ollut osannut varautua, että tulee putkesta 9 niin vauhdilla, että ajautuu pituuden ohi... Tuli sen vierestä minun luo joten sen korjaamisessa paloin kamalasti aikaa... Muurilta sain kuin sainkin jotenkin takaakierrolle molemmat hypyt. Itsellä ei kyllä ole mitään muistikuvaa miten tässä onnistuttiin... Puomille leikkasin ihan liian liki joten koira kieltäytyi. Voisiko ohjaaja joskus oppia...Häh??? Noh maaliin kuitenkiin päästiin aivan naurettavalla yliajalla +9,58 ja 15 virhettä, tulos siis 24,58 ja sijoitus 12.
Ihan hyvällä mielellä kuitenkin ja hyvää treeniä, vaikkei kerrottavaa jälkipolville jäänytkään. Nyt kontaktisulkeisia ja josko sitä vielä Kotkaan tänä vuonna suuntaisi...???

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino