Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kaikki samaan rataan

Tänään Satu vetikin meille treenit joissa oli vähän kaikkea mitä on syksyn mittaan treenailtu... Etukäteen radat näytti melko pelottaviltakin paikka paikoin (ekaks vasen, sit oikee rata).
Rata 1: 3 putken jälkeen oli tarkoitus tehdä persjättö. Meitsi oli ihan pikkaisen jäljessä ja kädet tais heilua minne sattu, mutta sain kuin sainkin Akin takaakierrolle neloselle. Eikä muuten yhtään epäröiny hyppiä vaikka ohjaajan vauhti vähän töksähtikin. 8-putkelle piti saatelle melko pitkälle ja silti kyseli et oikeestiko? Etteikö vaan puomille... Mutta meni kuiteski putkeen lopulta. Loppurata olikin ihan sujuvaa menoa. Aki on kyllä melko timanttinen kun on sillä päällä että hyppy luistaa ja on intoa. Silloin on vauhtiakin ja tekee vielä mielettömän tarkkaa duunia.

Rata 2: Kakkostreenissä oli ihan kaamea kepeille vienti. Alku sujui ja pimeä putkikaan ei tuonut ongelmia. Yllättävän hyvin kääntyi 7 putkelta 8 takaakierrolle ja irtosi 9 putkelle, niin että ehdin keppien alkuun vetämään ekasta välistä (olin siis itse keppien hypyn 11 puolella). Tämä sujui Akin kanssa oikein buenosti, eikä se kaamea keppikulma tällä systeemillä ollutkaan niin kaamea. Oli siis oikein timanttiset treenit Akin kanssa.

Olin varannut hallin vielä tunniksi treenien jälkeen ja tein Ossinkin kanssa tämän jälkimmäisen treenin. Muuten oikein loistavaa menoa, mutta tuo sama keppikikka ei toiminutkaan. Herra ei meinannut irrota 9 putkelle kun aina vaan taipui kepeille että lähtisi suorittamaan niitä väärään suuntaan... Ei auttanut kuin saatella putkeen ja juosta keppien alkuun ja hieman ohi. Kiepahtaa itse keppien vasemmalle puolelle ja kääntää samalla koira kepeille. Kulma oli sellainen että jos koetti leikata keppien toiselle puolelle Ossin jo pujotellessa, se lopetti välittömästi. Näin ollen puolenvaihto oli ehdittävä tehdä -keinolla millä hyvänsä- ennenkö se aloitti pujottelun. Muuten Ossillakin sujui tänään kivasti ja muisti myös kontaktit...

Päätin pitää pienen kisatauon vaikka Kotkan kisat kuun vaihteessa polttelikin mielessä. Mutta kun ois töitä ja pikkujouluja... Aattelin sit että käytänkin pojat hierojalla marraskuun lopulla niin ei senkään puoleen oo sit asiaa kisoihin ainakaan Kotkan viikonloppuna. Katsellaan sitten ensi vuoden puolella taas. Jos nyt hiulattas Ossin kontakteja kohilleen...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino