Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Koutsivuoro

Oli miun vuoro vetää treenit. Mutta paikalla olikin vain Anne ja Ruuti. Onneksi olin pakannut omat koirat kyytiin niin pääsi nekin nyt touhuamaan radalle. Aiheena meillä oli vekkaus ja putkijarru. Pikkaisen muutettiin rataa paikan päällä tilan puutteen vuoksi...
Aki oli taas melko timanttinen. Se tekee niin tarkasti. Eikä mamman tassulle tallaaminenkaan haitannut menoa. Se on jännä koira, miten se on tässä viime aikoina saanut intoa ja vauhtia. Pomppii lähtöön menossakin innoissaan - en ole kehdannut kieltää ettei sitten mökötä ja jätä tekemättä.
Ossi taas käy niin kuumana ettei mistään meinaa tulla mitään. Koheltaa ihan kuurona menemään ja louskuttaa suu vaahdossa. Millä sen saisi rauhoittumaan ja jäähtymään edes vähän...? Help! Tai ei se nyt ihan toivotonta ole mutta paikkapaikoin Ossilta häviää ne korvat. Joskin kepeille viennillä vas.puoleisessa treenissä sössi mamma: kengän kärjet osoitti väärään suuntaan ja sinnehän se Ossikin paineli... Mutta auttaisi kauheasti jos tuota kuumakallea saisi jollain vähän rauhoittumaan ennen suoritusta.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino