Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Talvi tekee tuloaan

Ja voisiko jo sanoa, että vihdoin!!! On sitä lunta ja pakkasta odotettukin jatkuvan harmauden ja vesisateen tilalle. Noh lunta ei nyt vielä kauheasti ole, pikkaisen ripsutteli tänään, mutta pakkasta sentään on pari astetta. Mikä kyllä tuntuikin heti naamassa kun tuulikin oli melko napakka. Tulin siis posket jäässä treeneistä.
Olin ottanut Akin vuorolle Ossinkin, jos vaikka mahtuisi treenaamaan. Ja mahtuihan sekin. Titi toi meille kivan treenin jossa oli persjättöä, loppusuoraa, ja halutessaan sinne sai myös backlapin ja pakkovalssin.
Eka yrityksessä Akin kanssa ohjaaja oli ihan unessa ja koirakin teki sitä myöden hommia... Ja vähän omiakin ja oli hieman innotonkin... Ossilla taas oli intoa. Keppikulma 5 oli paha molemmille. Akin kanssa myös hyppy 6:lle suuntaaminen oli tärkeää ja riittävän nopea haltuunotto heti hypyn jälkeen. Melko helposti ehti hypätä viereisenkin hypyn vaikka piti putkeen. Pimeä hyppy 9 onnistui molemmilta. Loppusuoralla Aki oli loistava. Kaikki 4 ihan suoraan ohjaajaa vilkuilematta!!! Ossi taas ehti katsella mua ja pyörähtää omiaan odotellessa ;) mutta ei sentään niin pahasti kuin pahimmillaan voisi kiepsahdella.
Mukavat treenit jälleen. Huomenna jääkin taas työhommien takia välistä mutta onneksi Oikarinenkin sai tänään osallistua...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino