Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

lauantai 2. helmikuuta 2013

Jotain 4 rataa tunnissa...

Tänään oli kauhea kiire töistä kotiin, kamat niskaan, nakit taskuun ja koirat autoon. Sitten hallilleeeee.... Meillä oli ratatreenit, pitkästä aikaa koko kentän valtaava rata. Että kiitos vaan Annelle radan valkkaamisesta. Oli mukava kun ei ollut liian vaikea eikä koko aikaa kauheaa vääntöä, vaan saatiin ihanat onnistumiset molemmille koirille, niin ettei ohjaaja saanut sössittyä ratoja :)
Vedin 2 kierrosta kummallakin koiralla, Aki - Ossi - Aki ja sitten taas Ossi.
Ensin Aki. Eka suoritus oli upea. Mitä nyt putkelle 15 ohjasin huolimattomasti ja hujahti väärään päähän.... Ai niin, ja yllättäen Aki oli se joka kimposi hypyltä 11 A:lle. Eli haltuunottoa ja kunnollista saattelua esteille. Huomasi taas, että jos pysähdyin liian aikaisin luottaen että "kyllä se menee" niin eipä se mennytkään vaan saattaa tulla ihan loogisenkin hypyn ohi. Mutta nää oli taas vaan pikkuviilauksia.
Toisella kierroksella Aki paineli esteen 12 ohi suoraan pussille. Tässäkin kunnolla haltuunotto. Muuten meni kyllä niin hienosti.

Ossi odotteli vuoroaan autossa ja arvelin sen keränneen siellä kierroksia... Mutta hei! Sillä oli vauhtia (mikä nyt ei siis ole uutta) mutta silti se murukka otti joka ainoan kontaktin!!! JEEEEJEEEEJEE! Putkelle viisi oli vähän hyrräämistä, kisoissa siitä ois tullu vitonen. Näille siis selkeämpää ohjausta niin ettei koiran tarvitse kysellä ja varmistella suuntaa. Muuten oli isäkoira ihan liekeissä. Voi kun tämä lupais hyvää kisoja ajatellen...
Oli kyllä niin mahtavat treenit että ohjaaja oli taas yhtä hymyä vielä jäähdyttelylenkilläkin. Tätä tahtoo lisää hän!!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino