Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Mahtavuutta

Tänään pyörähti syksyn uudet treeniryhmät käyntiin. Tai johan ne maanantaina alkoi, mutta miun osalta...
Miun kouluttama ryhmä siirtyi torstailta keskiviikkoon ja siellä oli uusia innokkaita koirakoita. Oli mukavia likkoja.
Akin ryhmä säilyi samassa kohdassa mutta pieniä muutoksia porukassa tuli. Mutta pääasia, että tuttu koutsi Heini jatkaa!!!

Hallilla siirryttiin myös valmiiseen ratapohjaan niin aikaa ei mene rakentamiseen ku parin viikon välein... Tämmönen pohja siellä nyt oli. Mölleille 1-16 ja kisaaville 21-40
Lisäksi hallille tuli uusi matto viime viikolla, niin että kylläpä nyt passaa reenailla!!!!
Joskin matto tuntui olevan himppasen liukas koiralle näin äkikseltään. Itse siinä oli kyllä hyvä juosta! Ja voi miten me tänään liekehdittiin (in my dreams?)
No mut joka tapauksessa Aki oli ihan tosi mahtava!! Kunpa saatas tuo fiilis kisoihinkin siirrettyä... Ekalta esteeltä noin yhtämatkaa, kolmosen takaakierrolle lähetys ja valssi pois siitä edestä... ja perään toinen 24 hypylle. Putkesta hieman odotin ja menein itse tuolta esteiden "takaa" ja lähetin putkeen 28. Ja mitenkäs mä ehdinkin hienosti pinkaista putken ulostulolle ennen koiraa ja leikkasin edessä. JES! A:N jälkeen hypylle valssi jotta sai käännettyä kepeille paremmin. Itse etenin keppien puomin puolta. Loppu olikin melko tykitystä kun piti vielä ehtiä tekemään persjättö 39-40 väliin. juoksulinjani oli siis sama, suoraan niiden välistä tuota "paperin alareinaa kohti". Sen takia tehtiin näin, että jos rata olisikin vielä jatkunut.... Olisi ollut helpompi jatkaa.

Mutta oli niin hyvän mielen treenit. Aki loista ja mammakin oli ihan ok. Ossin siirsin perjantain ryhmään, mutta heti ekalla kerralla ollaan poissa kun lähdetään mummolaan... Mutta ensi viikolla sitten! Pitäähän sitä ennen piirinmestaruuksia vähän treenatakin - kai?

PS. ja vaikka tässä on ollu himppasen hiljaista ni ollaan me silti reenailemassa käyty... Viime viikollakin pihalla pimeässä, keinu keskellä lätäkköä ;D  Jäi vaan kirjoittamatta...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino