Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 26. toukokuuta 2008

Pikakuulumiset

Nyt tulee tällainen pikaraportti, kun kello on jo ihan liikaa...
Ihana Emma tyttönen oli Ossin vieraana männä viikolla pari yötä. Parivaljakolla tuntui juttu luistavan ja kivaa oli. Ensimmäisenä yönä Emma vähän haikaili omiensa perään, mutta toinen yö sujui jo oikein rauhallisesti. Ja lasten kaveriksi pääsi heti!!! Pojat olisi varmaan halunneet pitää Emman meillä, mutta pitihän se luovuttaa takaisin Kuopioon.

Viikonloppuna starttasimme taas kisoissa. Lauantaina Kuopiossa A-kisassa 5 vp ja kakkosia,
B-kisassa 5 vp ja neljänsiä. Hienot radat ja koiralla korvat mukana ;D Uusia kuvia tulee kotisivuille kunhan tässä nyt ehtii. Isäntä oli mukana testaamassa uutta kameran putkea, ja täytyypä sanoa että kummasti parani kuvien laatu kun zoomissa riittää "tehoja".
Sunnuntaina hyppyradalla nollat ja kakkospalkinto. Tässähän täytyy ruveta palkintokaappia hommaamaan kun pokaleja alkaa olla jo enemmäin kuin yksi... Olin tyytyväinen mukaviin suorituksiin ja mun laskupäällä seuraavien ratojen pitäis olla jo nollia (heko heko) kun Lieksassa tuli 10 virhettä, Kuopiossa 5 niin eikös seuraava ole nolla??? Tarkempi kisaraportti ratoineen tulee kun ehdin piirtää ne ensin.

Kuopiosta ajeltiinkin sitten illalla suoraan tottistreeneihin, jotka sujuivat ehkä jotenkin... Seuraaminen oli - noooooohhhhh - miten sen sanoisi, meni se jotenkin (vaikka iso makkaralenkki oli kädessä houkuttimena). Parempaakin suoritusta on siis nähty. Jättöliikkeet ok, taisi tarjota kerran istu käskyllä maahan menoa, muuten ok. Seiso-komento otettiin uutena ja se sujui aika luontevasti. Täyskäännös rupeaa hahmottumaan, tarttis saada vain nami pois sitä tehdessä. Mutta kaikki aikanaan... Paikallaolo sujui ihan kivasti, nyt ei ollut edes liinaa varmistamassa, tosin en sitten ihan selin uskaltanut olla vaan vahdin sivusilmällä koko ajan.

Tyrkättiin sitten Idän Ihmeet perrojoukkue kasaan agirotuun 2008. Suoritin juuri maksut ja täytin ilmot niin joukkuekisaan kuin omiin startteihinkin ja taitaapa tulla aika tiukat 3 päivää Ylöjärvellä heinäkuussa!!! Mutta kivaa varmasti. Siihen asti taitaa Ossi olla kisatauolla, kun ei tähän lähelle satu sopivia kisoja. Ehkä jos jotkut möllit olisi. No huomennahan ne jo olis ekat, mutta Ossi saa kyllä lepopäivän ja itse menen järjestämään niitä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino