Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

lauantai 3. toukokuuta 2008

Vapputunnelmissa

Juu, tässä on näköjään vietetty vappua oikein urakalla kun on unohtunut kirjoittaa maanantain treeneistä... Eli ihan normaalistihan meillä treenattiin mennä maanantaina. Rata piirretään myöhemmin, sillä olen juuri nyt töissä ja sopiva ohjelma on kotikoneella... Näin sitä käytetään työaika hyödyksi ;D Harmittaa tosin istua sisällä, kun ulkona on todella upea, lämmin & aurinkoinen keli.

Mutta maanantaihin siis... Koira pursui intoa ja oli pitkästä aikaa treeneissäkin ihan erilainen. Siis sellainen räjähtävä riiviö ;D Tosin tässä räjähtävässä riiviössä oli myös se vallaton puoli paikalla, joka ei oikein malta kuunnella vaan ampuu radalla minne sattuu... Mutta oli meillä ihan mukavat treenit. Ja voi miten ylpeä olin siitä miten hienosti haki kepit kun tulimme niille niin, että jäin ohjaamaan vasemmalle. Ossi sujahti oikein hienosti oikean kautta ja juuri oikeasta välistä. Kontaktitkin otti melko tarkasti. Muutama korkeammalla ollut rima tosin tuli alas. Mutta kivaa oli!
Marianne on ruvennut houkuttelemaan agirotuun kesällä ja aika lailla on ruvennut polttelemaan ajatus siitä. Näinköhän saisimme maxi-joukkueen kasaan...?

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino