Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Jälleen lenkillä

Mitäpä sitä lomalla muuta tekis ;D No käytiinhän me toki lasten kanssa kylpylässä tänään. Vaan sanonpahan vaan, että minusta on huutava vääryys ettei pulikoimisesta ja saunomisesta tykkäävät koirat pääse sinne. Äiskä kävi ennen porealtaassa lilluskelua Akinaattorin kanssa lenkillä. Ja vaikka kävellen mennään nätisti, niin hölkätessä kaikki oppi unohtuu ja pitää vetää... Pitää hyppiä lumipenkkaan ja sieltä alas... Pitää tehdä miljoona mutkaa... Mutta kyllä me vähän matkaa saatiin hölkättyäkin.

Tänään tuli todistettua sekin, että Akilla näyttää olevan sama vaiva kuin isälläänkin aikanaan. Nimittäin ilopissi!!! Onhan se kyllä hieman noloa kun joku pysäyttää rapsutellakseen ja herra lirauttaa varpaille =D Noh, ehkä sekin joskus loppuu. Kaikille vastaantulijoille tuolla ulkona pitää vähän puhista, oli Aki sitten yksin tai Ossin seurassa. Voisi ottaa Ossista mallia ja olla hiljaa. Pulkkaa vetävä lapsi oli tänään kaikkein pelottavin - tai siis lähinnä se pulkka kun se kolahteli jäistä tietä vasten... Aki hyppäsi väistöliikkeen oikealle tasan niin kauaksi kuin remmi myöden antoi.
Viime yönä nuori herra osasikin sitten olla sisäsiisti, mikä aamulla kovasti mieltä lämmitti.
Ossi ei ole päässyt vielä lenkille, kun tuo iskä potee jotain tautia eikä ole paljoa pihalla vielä liikkunut, ainakaan reippaammalla tahdilla.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino