Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 5. tammikuuta 2009

Rukkasia - anyone???

Siis tarviiko kukaan lämpöisiä rukkasia...?? Täält vois irrota muutamat edullisesti... No joo, ehkä ei kuitenkaan. Osaa nuo välillä olla niin ihkujakin. Mutta kyllä tänään meinasin tirvasta molempia. Kylhän se tiedetään et Ossi livahtaa tielle karkuun jos silmä välttää... Mutta nyt se lähti tuo penska peevelikin. Tulin töistä kotiin ja laskin koirat ulos (olin itte vahtimassa). En ehtiny ees hep-huutaa kun Aki löi hampaat Ossin nahkaan ja Ossi jo paineli 120 lasissa tielle - Aki tietty mukana!!! Ja koska Aki pysyy jo Ossin vauhdissa niin porukalla ne tuli ja meni. Pikkasen, ihan vaan pikkasen teki mieli päästellä ärräpäitä ja kurittaa palaajia. Mutta mitäpä se taas olisi auttanut. Täytyy vaan näköjään muistaa ne heijastimet!!! Ja nuoremmalle kans tästä eteenpäin!

No, illalla oli vuorossa agitreeniä Ossin kanssa. Alla radat x 4. Näyttivät aluksi helpoilta, mutta paikka paikoin totuus oli jotain ihan muuta. Ossi kävi tänään todella kuumana. Louskutti koko ajan radalla ja vuoroaan odotellessa. Mutta ihan hyvin se meni. Rimat oli korkeimmassa, joten niitä tuli alas jonkin verran. Tosin käännökset hypyille oli myös välillä hankalia eikä vauhtisuoriakaan ollut kummoisesti. Pöytä ei ole ollut valovuosiin esissä, joten ihan yllätyin miten hyvin se meni. Tosin jos täyspitkälle radalle se laitettaisiin, niin epäilen ettei menis näinkään hyvin. Mutta nyt hyppäsi vain kerran heti alas kun vauhtia oli liikaa. Muuten pysähtyi nätisti ja malttoi odottaa lupaa jatkaa matkaa. Oli mukavat treenit. Välillä taas tämmöistä enempi tekniikkaa ja lyhyttä pätkää. Ihmettelen vaan miten sain poskeni palellutettua vaikka keli on lauhtunut 10 astetta eilisestä eikä maneesin sisällä tuulekaan...???


Ps. En muista olenko kertunut et Aki tulee aina aamulla viereen (tai ei se viereen tule, kun se tulee päälle makaamaan ja venyttelemään) kun herätyskello soi tai joku ääntelee siihen malliin et on heräämässä. Tänäänkin hyppäsi märillä tassuilla sänkyyn (Tero oli käyttäny sen just ulkona) ja kiipesi suoraan selkäni päälle ja aloitti pusuttelut... Ossi teki ihan samaa nuorempana (tai ei se pusutellu, enkä muista et se olis tullu päälle - se tuli viereen silleen hiipien) kun kello soi. Nyt se tulee ain illalla jalkoihin nukkumaan. Mut jännä miten näitä samoja piirteitä aina vaan löytyy ;D
Mut nyt tää ottaa koirat kainaloon ja lähtee nukkumaan, niin jaksaa aamulla seuraneidiksi Pieksämäelle.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino