Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 1. toukokuuta 2009

Wappuhulinaa

Vappuna sattuu ja tapahtuu...
Eilen vietiin Ossin morsian junalle - haikein mielin... Oli nimittäin niin upea likka. Vaan jostain syystä koirakemiat ei pelanneet ja niinpä tästä vierailusta ei jälkeläisiä seuraa... Mamma on niin haikealla mielellä...

Äippä ja iskä toipui aamulla hieman pidempään eilisestä juhlaillasta. Onneksi koirillamme on seurapiirirakot, eikä ne odota kuudelta aamulla remmit suussa... Koirien aamu-ulkoilun venyminen kompensoitiin iltapäivällä metsälenkillä. Metsä oli kovasti jo sulanut ja jälkeäkin pääsisi tekemään. O & A kirmasi keppi suussa... Tai lähinnä Ossilla oli keppi ja Aki painoi perässä... Ojien yli hypittiin ilmavasti, lätäköissä läträttiin ja naapurin ruusupuskassa piehtaroitiin. Hyvä lenkki siis!!! Ja suihkuun mars :D Vaan taas ihmeteltiin miten se kamera unohtuu aina kotiin silloin kun olisi huippukeli kuvata! Ehkä sitä jo seuraavalla kerralla muistetaan.

Illalla lähdin vielä Ossin kanssa vapaavuorolle treenaamaan sunnuntain kisoja silmällä pitäen. Paikalle saapui 5 vapusta selviytynyttä ohjaajaa. Pistettiin pystyyn rata, joka sisälsi kaikki muut kontaktit paitsi pöydän. Treeni oli hyvä. Intoa riitti ja korvatkin oli kuulolla melko hyvin. Kerran varasti lähdöstä. Ja kaamean saarnan kanssa palautin alkuun. Kontaktit otti kivasti. Keppien lopussa unohti yhden välin, sillä seuraava hyppy oli juuri sellaisessa kulmassa, että melkein arvasin niin käyvän. Lopun juoksusuoran mamma pilasi kun ei jaksanut juosta ;D ja Ossi hyöri kuin väkkärä ympäri... Tehtiin rata muutaman kerran ja lopuksi käännettiin keinu ympäri ja mentiin käännetysti. Muutamia rimoja tuli taas alas, mutta muuten buenoa menoa.
Niin ja radat on jälleen piirtämättä, kun tuo pöytäkone temppuaa. Piirtelen heti kun se toimii - siihen asti raportoin läppärillä ja ilman kuvia.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino