Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 14. joulukuuta 2009

Herneet kohtaavat?

Ryhmämme päätti tänään uhmata paukkuvaa pakkasta ja treenata :) Itse olen edelleenkin aivan jäässä, vaikka kävin kuumassa suihkussa. Koirista agi on aina kivaa - aina siihen asti kun joutuu suihkuun - kelillä kuin kelillä.
Oli aika mukava rata. Vaikutti ihan simppelille, mutta silti oli kommervenkkejä. Oli hyppyjä, putkia, A, puomi, keinu , kepit ja rengas.
Ossi meni sellaista perusvarmaa menoaan. Ei suuria mokia, jotain pientä vääntöä mille hypylle mentiin jos oma linjaukseni oli huono. Kontaktit otti. Muutamissa kohdin piti vähän muistutella ja ottaa uusiksi kun ei malttanut kunnolla jäädä kontaktille käskyllä. Ohjattavuus oli tänään hyvä. Räkytti kyllä minulle mutta malttoi myös kuunnella melko mukavasti.

Mutta sitten, päivän lottopotin räjäyttäjä Aki... Mä kattelin pojun menoa ihan monttu auki, enkä ollut uskoa silmiäni. Nyt on täytynyt Akin herneiden kohdata ja se on keksinyt et agi voi olla kivaa, tai jotain... Johan se viikko sitten väläytteli, mutta tänään - WAU! Suoritus oli sellainen, että poju pääsi radalle 2 kertaa, Ossin tyytyessä kertaan. Ensinnäkin Aki malttoi odottaa hypyn takana makuultaan lupaa lähteä! Jee. Eipä ole enne onnistunut. Hienosti hyppäsi (no okei matalat hypyt, mutta kuitenkin) ja meni putket. Kepit ok. Keinun pisteli menemään ihan muina miehinä, eikä tarvinnut edes jarruttaa lautaa. Renkaan hyppäsi hienosti. Ja mikä parasta ja täysin käsittämätöntä - se pisteli puomin!!!!!!!! ihan tosta vaan noin. Ei ollut madallettu, ei ollut Ossia mallina, se vaan meni ja oikeesti monesti. Ja vauhdilla. Tuli välillä mieleen et hoksasikohan se edes mitä teki. Mutta niin vaan mamma sai olla oikein ylpeä pojun suorituksista tänään. Ehkä se siitä vielä. Nyt ainakin merkit oli tosi mahtavat. Onhan Aki ihan erilainen käskyttää mutta nyt jo sujuu eikä se heitä maahan joka esteen viereen jos pelottaa!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino