Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulukuulumisia

Tai johan se joulu meni ja uutta vuotta odotellessa...
Viime viikolla jäi treenit välistä, kun olimme vielä muuttopuuhissa... Voi miten harmittikaan, kun en enää Päiviä ja Rekoa ehtinyt tapaamaan. Mutta kiitos rakkahat ystävät hienoista treenihetkistä, ja onnea sekä menestystä uudessa kohdekaupungissa. Mutta vielähän me näkyillään kisoissa ja FB:ssä ainakin ;D

Joulu vietettiin Räiskynniemessä pakkasen paukkuessa. Koiruudet nauttivat vapaana olosta täysin siemauksin - kaksijalkaiset tosin kuntoilivat sisätiloissa wiin parissa. Joulu sujui kaikin puolin leppoisasti. Kiitos Räiskynniemeläisille tunnelmallisesta ja hauskasta joulusta!!!
Tänään hajaannuimme eri osoitteisiin, poikien ja Akin mennessä mummolaan, äiskän jäädessä Ossin kanssa kotimiehiksi (siis käymään töissä muiden lomaillessa... plääh!). Ja tietenkin pakkasta on sitten niin paljon, että oli viisaampaa peruuttaa illan treenit. IHAN TYHMÄÄ!!! Jokohan sitä ensi viikolla pääsisi treenaamaan...?

Kaikessa tässä tohinassa meiltä tänä vuonna jäi sitten hurttien jouluposeeraukset ottamatta - josko sitten ensi vuonna?
Mutta siitäkin huolimatta - toivottavasti kaikilla oli ihana ja lämmin joulu! Ja nythän voi toivottaa oikein menestyksekästä ja onnellista Uutta Vuotta 2010!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino