Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 1. joulukuuta 2009

Hyvät treenit!!!

Tänään jouduimme jättämään tottikset välistä, kun minulle sattui iltavuoro. Ja minä kun niin viime viikolla taas innostuin asiasta pitkästä aikaa... Noh, ensi viikolla sitten silläkin saralla.

Mutta eilenhän meillä oli taas agi-iltamat ja voi miten mukavat treenit.

Tytöt oli tuoneet oheisen radan joka äkikseltään tuntui melkoisen pahalle. Mutta hei! Ossilla oli hyvä päivä ja homma luisti juuri kuten pitikin. Herra teki tosi hienosti kaiken. Pitkillä vienneillä tosin meinasi taas hieman kiepsahdella ympyrää kun mamma tuli liian hitaasti perässä. Mutta silti malttoi odotella minne ohjaan, eikä säntäillyt oman päänsä mukaan. Muutama rima tuli alussa alas, kun oli liian kiire... Kontakteilla oli innokkuutta ja pari kertaa livahti jatkamaan ilman lupaa (joskin oli ottanut kontaktin tosi komeasti) joten sehän palattiin korjaamaan. Jopa tuo alun pitkä vienti putken kauempaan päähän meni hienosti. Olin tosi tyytyväinen. Kunpa kisoissa sujuisi yhtä komeasti!

Aki pääsi estradille lopuksi, kun hyppyjen korkeus oli mineissä ;D
Mutta nyt niillä matalilla hypyillä tehdään oikeasti niin kauan kun se varmasti tekee iloisesti ja epäröimättä. Tänäänkin ilme oli ihan eri kuin viikko sitten. Hyppäsi iloisesti, empimättä. Livahti putkeen sujuvasti ja kepitkin menee jo melko sujuvasti, kunhan kädellä auttaa. Lopuksi laitoin taas puomin päät pöydälle. Poikaa pelotti kauheasti ja loikkasi vaan ylitse. Joten eikun Ossi autosta malliksi, pari kertaa yli ja sitten jäi siihen katsomaan, niin jopas Aki alkoi oikein vauhdilla pistellä "puomilla", ja sujuvasti menikin. Käyttäkäämme siis Ossia mallina ja kannustuksena niin kauan kunnes Aki saa riittävästi itsevarmuutta tai tajuu et oikeesti täähän on sairaan kivaa :) Ei kai tässä voi olla mitään väärään jos homma kerran toimii...???

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino