Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 8. joulukuuta 2009

Tottista

Tänään oli vuorossa tottista.
Ossi tekee sellaista perusvarmaa meininkiä. Ei huippua muttei huonoakaan. Tänään kyllä selvästi vaikutti haahuiluun se, että ampaisimme suoraan autosta suoritusvuoroon. Ampuminen pisti koiran hätkähtämään tosissaan. Ossilla meni pasmat ihan sekaisin. Enpä ole ennen tätä nähnyt, kun on aina ollut laukaisuvarma. Vai johtuiko nyt siitä et oli pieni nallipyssy ja viimeisimmäksi herra kuullut isoa haulikkoa... Noh niin tai näin, ampumisia treeneissä lisää ehdottomasti.
Seuraaminen on välillä tiivistä, välillä kauempana. Tätä tulee treenata. Käännökset ok jos hereillä. Liikkeestä istu, menee heti maahan jos käsky liian "matalalla" äänellä. Liikkeestä maahan ok. Luoksetulo muuten hyvä, mutta ennakoi suoraan sivulle ja jääpi istua kököttämään puoliväliin poikittain. Tätä treenattava palkkaamalla eteen, eikä oteta viereen ollenkaan.
Paikallaolo oli lyhyt ja ok, Olin selin koiraan.
Nouto isolla kapulalla. Ossihan yllätti.Ei olla aikoihin tehty ja ajattelin sen sylkäisevän kapulan luovutettaessa jalkoihini, mutta mitä vielä. Haki kauniisti ja piti kapulaa edessäni niin nätisti kunnes kiitin! JEE!!! Hienoista kapulan puremista oli, siitä voi pikkuhiljaa torua.
Ossilla oli mukava treeni vaikka suoraan autosta tosiaan mentiin.

Meinasin, etten tee Akin kanssa, kun ujostutti vieras ryhmä... Mutta muiden paitsi Virven poistuttua, otin pojun autosta ja tein kuitenkin pientä... Viereen sujuu käden liikkeellä avustettaessa, mutta kontakti siinä on ihan huippu. Tai sitten se tuijottaa lihapullia kädessä, mutta kuiteskin se näyttää hienolle ;D
Maahan menee sujuvasti ja otin pieniä hetkiä paikoilla ja pakitin itse askeleen pari, välillä myös eri suuntiin. Ja sehän pysyi!!!! Palkkaus välillä ja vapautus. Ja uudelleen. Malttoi yllättävän hyvi ja pitkään. Oli tosi positiivinen yllätys. Nyt vaan pitäisi ehtiä tekemään tuon Akin kanssa huomattavasti enemmän!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino