Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 20. toukokuuta 2010

Löysäää löysäää löysempääääää

Olipahan maanantaina "kaamee" keli treenailla. Oli niin hiostavaa, kuumaa ja kosteaa että oksat pois. Koirat puuskutti ja mamma puuskutti. Voimia ei mihinkään... Tai no, Ossin menohan se ei tuosta hiostavastakaan kelistä kärsi. Herra painaa satalasissa ja vieläpä melko hyvin. Olin oikein tyytyväinen. Pöytäkin sujui ongelmitta. Tuossa käänteisessä radassa (jälkimmäinen) oli keppien kulma hankala. Ne haki pari kertaa väärästä välistä. Muuten oikein mainota menoa... Että näillä mennään Lieksaan sit kokeilemaan (TAAS ;D)
Mistäköhän ohjaajaan saataisiin valettu vähän tuota uskoa itseensä ja kisamenestykseen. Ei kai sitä mitään saavuta asenteella "nooh...katsellaan...hylky sieltä kuitenkin taas tulee..."? Koira kun olisi mitä parhain! Ohjaaja vain kondikseen ja kartturi radalle.

Aki taas... Nooh... Oli ihan löysä lötköpötkö.Voi himputti, että olikin tahmeaa menoa. Ihan kuin hidastetussa filmissä tai koira liimattuna alustaan kiinni... Hypyt oli hitaita, nenä maassa, keppien pujottelu suoritettiin kaaaaaaaaiiiiikeeeessssaaaa rauhassa nuuskutellen joka keppikin mennessä. Voi tsiisus!!!! Putkeen meni, mutta kummastakaan päästä ei kuulunut pois. Kauhee houkuttelu. Keinusta tuli taas mörkö. Saatiin kuitenkin onneksi parit hyvätkin suoritukset. Pöytä sujui vaikkei ole aikoihin ollut. Olipahan tahmeeta, vaikka suoritusjärjestys oli ihan jees... Eipä kai siitä menosta juuri muuta voi sanoa. Kauheesti nauratti kentällä, että ei voi olla totta...

Ohjaaja sai mukavia uutisia uudesta seurasta: molemmille koirille löytyi omat treeniryhmät. Aki treenaa maanantaina ja Ossi tiistaina. Kiva kiva!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino