Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Unohdus...

Mamma se unohti toimia sihteerinä... Olihan meillä agitreenitkin maanantaina. Treenit oli siirtyneet ulkokentälle, joka tosin oli aivan löllöä ja märkää. Päätettiin tehdä vaan pientä tekniikkatreeniä. Kentälle laitettiin kolme treeniä. Hyppyjä ja putki. Pelkkiä hyppyjä ja kolmantena kepit, putki ja rengas.
Kumpikin koira suoriutui hyvin. Tosin ensin piti kamalasti kenttää nuuskutella. Akille sain myös hieman vauhtia kepeille lisää. Tosin täytyy todella tarkasti ohjata niille, ettei aloita väärästä välistä tai jätä jotain välistä... Toivottavasti Akikin rupeaisi pikkuhiljaa hiffaamaan kunnolla nuo kepit, että alkaisi hakea itsenäisesti ja saataisiin suoritusvarmuutta.
Mukavat treenit oli ja lisää näitä tekniikkapätkiä pitäisi ottaa. Ihan liikaa tehdään pelkkää rataa...

Eilen Ossi lähti jälleen tyttölöihin. Ja hyvinhän siellä oli sujunut ;) Lisätietoa ehkä tulevasta pentueesta tulee lähiaikoina kotisivuille. Aika paljon on nyt yllättäen ollut Ossilla kysyntää... Mikä lie syynä? Vaikka onhan se kyllä ihan maailman paras hurtta :D Noh, jos tästä nyt pentuja tulee niin mahtaa olla viimeiset pennut ainakin tälle vuodelle. Koska tuleva pentue on jo viides pentue parin vuoden sisällä. Olisi kiva saada jälkeläisistä enemmän terveystuloksia ennen mahdollista seuraavaa pentuetta. Näin olin ainakin ajatellut... Mutta eihän sitä koskaan tiedä...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino