Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Aksaa tuntitolkulla

Ensin oli aamulla vuorossa ratatreenit molemmille hurtille.
Pelkäsin valtavasti etenkin Ossin kanssa takaakiertoja 9 ja 19, sekä putkesta hypylle 15 vientiä... Ekalla kerralla meno oli pikkasen tökkivää Ossin kanssa. Otimme toisen suorituksen heti perään ja yllätys, ei ongelmia. Takaakierrotkin sujui. Eihän se menoa ehkä nättiä ollut, mutta saatiin homma toimimaan. Mie olin niin tyytyväinen kun se tai me toimittiin.
Aki oli ihan normaaliin tyyliin hyvin kuulolla. Kepeillä piti olla tarkkana. Keinu meni tänäänkin ryömien muttei sen suorittamisessa ollut muuten ongelmaa. Aki ei siis yrittänyt päästä keinun ohi tms.
Pimeään putkeen lähetys onnistui molemmilla hyvin, samoin kontaktit oli hyvät. Ossin kanssa vedin vielä uudelleen radan ja edelleen meni hyvin. Aki ei tullut enää toistamiseen estradille, kun sillä oli harjoituskoirakkona olo.



Sitten tunnin tauon jälkeen pääsi Aki jälleen harjoituskoirakoksi koulutusohjaajakurssilaisille. Koulutuskoirakoita oli neljä. Yksi ryhmäläisistä oli Siiri, Ossin tyttö :) Olipa kiva nähdä tyttö hommissa.
Teimme ihan peruskuvioita ja suorituksia kellotettiin, mikä kuvio oli kellekin nopein. (Radalla oli siis muutama hyppy ja putki) Meillä toimi parhaiten ihan vaan juoksu ja hypyille lähetys. Meille ei siis niisto (2 hyppy) tai valssi (2-3 väliin) ollut ollenkaan niin nopea. Niisto saattaisi olla, mutta se vaatii vielä lisää treeniä.
Putkelta piti vähän vekata että sai linjan lopuille hypyille paremmaksi. Kokeilin myös persjätöllä mutta se töksähti vähän. Ja tuli hitaampi aika.

Oli taas mukava muutama tunti hallilla. Joskin varpaat oli jäässä...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino