Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 22. helmikuuta 2011

Voittajafiilis!

Tää on se fiilis, tän mä haluu kisoihinkin. Oli niin voittajaolo.
Oli ihan loistava treeni. Kiitos Ida!! Työntöjä-vetoja-kuljetusta. Rata ensin näin päin (numerot) ja toinen treeni käänteisesti. Lähtö oli yhtä hyppyä aiemmin, kuvassa siis tuon ylimmän hypyn takaa. Ensin lauteilla Ossi ja koska Sami oli ilmoittanut, että jätetään Akin treenit pakkasuhkan takia väliin, niin teki Akikin sitten samat treenit. Yksin, kun ei muita treenaajia ryhmästä tullut.


Treeni itsessään ei ollut mahdottoman vaikea teknisesti, mutta vauhdikkaalle Ossille nuo kuljetusosuudet olisi voineet olla pahoja. Kontaktejakaan ei ollut, pöytää lukuunottamatta ja se oli muuten älyttömän liukas. Oli ihan tosi mukava tehdä tällainenkin treeni välillä. Ossi oli hyvin kuulolla. Muutamia rimoja tuli alas, mutta kaikkiin pudotuksiin oli syy - ohjaajassa. Milloin lähti liian aikaisin liikkeelle, laski käden liian aikaisin, vaihtoi ohjaavaa kättä liian aikaisin, käski väärässä kohdassa. Ja aina seurasi riman pudotus. Eli minun tulee muistaa ettei passaa hätäillä mm liikkeelle lähdössä. Mutta kun saatiin käskyt ja liikkeet kohdilleen meni herra aivan mahtavan radan. Kunpa toimisi kisoissa yhtä upeasti.

Aki oli loistava jo ekoissa suorituksissa. Rata kumminkin päin nollilla läpi. Intoa oli ja irtosi putkiinkin upeasti. Pöytäkään ei tuottanut hankaluuksia vaikkei sitä ole hetkeen treeneissä ollutkaan. Teimme muutamaan kertaan ja sitten otettiin vielä A ja muutamia takaakiertoja. Ihan tosi loistava poju. Innolla ja vauhdilla. Ei kyräilyä eikä kyyristelyä. Etenkin Akin kohdalla on oltava tarkkana, että palkka AINA vaikka koira tekisi väärin. Sekin kun yleensä on ohjaajan vika...
Akin treenin jälkeen pääsi Ossi vielä uuteen suoritukseen (rata molempiin suuntiin) ja molemmat oli niin nannat ja puhtaat suoritukset, ettei paremmasta väliä! Mee laik, tahtoo tätä tunnetta lisää! Miten upeaa kun kaikki palat on kohdillaan, ohjaaja osaa liikkua, ohjata ja jarruttaa oikein ja koira tekee nappiin!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino