Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 3. helmikuuta 2011

TTTT eli...

...Tänään Taas Twistattiin Takaakiertoja.
Tai no, treenattiin siis takaakiertoja ja twistejä ihan erikseen. Eli Ossikin pääsi tekemään tuota Akin tiistaista treeniä. Ja täytyy sanoa että meni ihan hyvin. Eli tuollainen takaakierto treeni jo onnistuu, mutta jos laitan kolme estettä rinnakkain ja kaikki pitää kiertää takaa, niin viimeinen aika usein menee väärältä puolelta. Johtunee ohjaajan hitaista kintuista ja väärästä ohjauksesta ;D
Lisäksi vähän kokeiltiin sitä twistiä. Kun vaan ohjaaja olisi himpun nopeampi. Mutta kun saa kokeilla ja höylätä niin kyllä se siitä. Mihinkään sähäkkään rataan emme sitä tänään yhdistäneet. Lopuksi vähän keppejä ja kontakteja. Sekä pieni ratapätkä, joka oli jo kentällä.
Aki oli taas huippu takaakierroissa. Eikä niissä twisteissäkään ollut ongelmia kun ei koiralla ole niin kauheasti vauhtia. Lisäksi keppejä ja keinua, sekä muita kontakteja. Tehtiin myös kentällä olevaa rataa hieman. Aki on niin ihana kun ehdin tehdä sen kanssa ihan erilailla noita ohjauskuvioita. Ohjaajalle vaan pidempää pinnaa sen kanssa. Kun se ei edelleenkään ole Ossi joka jaksaa ja jaksaa ja jaksaa ja sietää äänen käyttöä. Ohjaajaa saa potkaista ohimennessään, että se oppisi muistamaan.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino