Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

lauantai 5. helmikuuta 2011

Joku näki punaista!

Emäntä siis. JA punaista on aika lievä ilmaisu... Kerrankin syynä oli joku muu kuin omat koissut ja oma osaamattomuus.
Ei oo aikoihin käyty koirapuistossa. Nyt aateltiin, et mennään ni saa pojat juosta. Tuumailtiin ettei varmaan oo kauheesti väkee kun puisto ei oo ihan asutuksen vieressä, kello alkoi olla sauna-aika ja räntääkin tuprutti.
Noh, paikalle päästyämme totesimme, että molemmat puolet aitauksesta vallattu. Joten Ossi sai jäädä autoon ja Aki pääsi revittelemään ensin. Kun aitaus tyhjeni pääsi Ossikin...
Vaan eipä aikaakaan, kun paikalle kurvaa 2 autoa. Toisesta lasketaan iso dobberi irti. Ehdin hätäiseen kysymään uros vai narttu... Vastaus oli "narttu. Tällä on juoksut". Ja niin vaan se muija päästi sen juoksuisen nartun aitaukseen. Piittaamatta yhtään uroksista tai aitauksen säännöistä. Vähemmästäkin urokset tappelee. Sitten hyö röyhkeesti toisesta autosta uroksen laskivat... Minä keräsin äkkiä Ossin mukaani. Tasan tiedän, että se pörhistelee muutenkin uroksille...

Noh kohta aitauksen toisesta portista ampuu hemmetin iso kultainen noutaja, uros... Sekin rupesi jurnuttamaan ja käsitykseni mukaan kultsut harvemmin käyttäytyvät näin. Pian otin Akinkin aitauksesta pois. Lähdettiin sitten kävelemään koirien kanssa. Tässä vaiheessa juoksuinen narttu ja se sekaroitinen iso uros olivat siirtyneet toiseen aitaukseen astutuspuuhiin. EI JUMA!!! Ois kai niitä muitakin paikkoja? Kohta on sitten tarjolla mukavia dobermanni&sekarotuinen-rakki pentuja. Ai miten kivaa! Että mie olin vähän hiilenä.

Eikö ihmiset voisi kysyä ennen koiran irti laskemista, että passaako päästää??? Annettais näin tilaisuus poistaa se epäsosiaalisempi koira aitauksesta. Mie ainakaan en halua et koirani (tai yleensä Ossi) tappelee. Mielummin poistun paikalta. Mutta jos selän takaa tullaan niin voi olla myöhäistä.
Miksi tuodaan juoksuisia narttua? MIKSI???? Mie en vaan ymmärrä. Oonko minä tyhmä vai se nartun omistaja. Miulla savuttaa kuulkaa vieläkin!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino