Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tieto lisää tuskaa?

Eilen pakkasin Multivanimme täyteen mukavaa naisseuraa ja suuntasimme Kotkaan Janita Leinosen radanlukuluennolle. Luennon aikana käytiin läpi radan suunnittelua, koiraan vaikuttavia tekijöitä, ongelmia yms... yms...
Oli oikein antoisa luento. Mutta välillä iski se tuska, ettei miusta ikinä ole vastaavaan... En tietysti tiedä tarvitseeko ollakaan, kunhan nyt jotain edes saisin korjattua ohjauksessani (ainakin alkuun). Sitten taas tuli niitä ahaa elämyksiäkin, että juu noinhan sen juuri tulisi olla. Tavallaan tieto lisää tuskaa vaikka sitten tosiaa ymmärtääkin juttuja ihan eri tavalla.
Itselle varmaan suurin ja ensimmäinen asia on, että ajattelen rataa enemmän kokonaisuutena ja virtuaalikoiran kanssa, en vain numerosta toiseen. Unohdan plan B:n ja asenne kohdalleen! Opettelen tuntemaan itseni ja koirani; mihin se laskeutuu, mistä ponnistaa, missä itse olen, minne ehdin jne. PALJON PURESKELTAVAA jäi mietintämyssyyn. Toki olisin voinut vielä toisen mokoman tovin viettää tietoa imien. Oli niin hyvin pidetty ja esitetty, että aika oikein hujahti. Mukaan lähti tekniikka DVD. Nyt kun ehtisi katselemaan.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino