Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 9. kesäkuuta 2011

Aki liekeissä

Se on kesä ja kärpäset sekä helle... Mittari näytti vielä lähemmäs 28 astetta plussaa kun kahdeksaksi hallille treeniin ajelin. Onneksi oli ulkokenttävuoro. Akin treeni-ilta siis. Ensin tehtiin vaaleat pallukat treeni, sitten mustat. Ulkokentällä on pieni rengas ja se alkuun Akia arvelutti mutta kohta hyppäsi kuin ei mitään. Loistavasti haki kepit ja pystyin leikkaamaan niillä takana!!! Samoin keppien jälkeinen hyppy minua kohti hieman arvelutti, mutta saatiin sujumaan JES!!! Kontaktit tosi kauniit.
Toisessa treenissä upea linjaus keppien jälkeen ja loistavasti irtosi putkeen!
Aki on kyllä viime aikoina esittänyt olevansa ihan loistava agilitykoira!! Mee laik.

Olin varannut hallin vielä yhdeksästä eteenpäin. Ossi teki kontakteja ja vähän takaakiertoja. Kepeillä harjoiteltiin sitä, että olen itse kauempana/siirryn kauemmas ja koiran pitää suorittaa loppuun. Vaatii vielä treeniä. Ossi kävi taas kierroksilla ja juosta paikautti pussiin niin pienestä kulmasta, että mahtoi sattua kun törmäsi aika pahan näköisesti siihen sisäänmenoaukkoon. Auts. Mutta ei tuo ainakaan vielä ole kinkannut tms ollut kipeä.
Treenin jälkeen ja sen aikana koirat lipitti kamalasti vettä ja kotona ne pääsi vielä kylmään suihkuun. Kesä on kiva mutta koirilla mahtaa olla kuumaaaaaa...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino