Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 16. kesäkuuta 2011

Torstaissa taas

Akin treeneissä vetovuorossa Laura ja aiheena valssi. Puolivalssi ja pakkovalssi. Aki teki taas oikein hyvin. Vauhtia silläkin alkaa paikkapaikoin olemaan ihan kummasti, kun meinaa ohjaaja olla myöhässä.
Kuva on vapaasta muistista piirretty, enkä enää jaksanut katsastaa mittasuhteita ja etäisyyksiäkään, mutta palttiarallaa tällainen treeni. Menin tuonne kolmoshypylle (vasemmalle puolelle) vastaanottamaan. Hyvin hyppäsi 2 ekaa vaikka olinkin kolmosen laskeutumispaikalla. Sitten vähän pyörähtelyä ja haltuunottoa ettei mene putkelle. Matka jatkuu. Takaakierrolle piti tänään kauheasti saatella ja sittenpä tulikin jo kiire. Muurilla ois pitäny ehtiä tehdä puolivalssia ettei koira mene putkeen... Arvatkaa kenen hurtta ehti sinne kevyesti? Muutama harjoitus ja lopulta saatiin väännettyä. 9 hypyltä valssilla putkeen (ei muurin puolelta) ja 11 hypyllä puolivalssi ja palkkaus tuonne nuolen suuntaan.
Lopuksi kokeilin muurilta viedä koiran ihan normaalisti hypylle ja vetää hypyn ja muurin välistä putkeen. Oli meille paljon toimivampi tapa. Mutta tuleepahan treenattua eri versioita. Oppii tietämään mikä meillä toimii tai ei kun kokeilee avarakatseisesti :)

Lopuksi tein hieman keppejä ja hyppyjä niin, että minä vain seistä törötin paikoillani. Voi miten vaikeaa se on Akille silloin hypätä. Paljon mielummin istuisi vaan häntää heiluttelemassa silloin. Harvoinhan tuollaisia tilanteita radalla tulee, mutta vauhti saattaa stopata vaikka suunnan muutoksen tms takia, niin pakkohan tuon kaverin on oppia hyppäämään minun ollessa paikoillani - vai??

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino