Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Terveyttä

Lähestyvän juhannuksen kunniaksi marssittiin eläinlääkäriin tsekkaamaan poikien silmät. Molemmilla kunnossa. Kilpparit ja tgaa:t otettiin myös, mutta niiden tuloksia odotellaan...

Akilta tsekattiin myös lonkat ja selkä. Lonkat on kuvattu aikanaan D/D ja samana todettiin niiden edelleen olevan. Päätimme lääkärin kanssa ettemme kuitenkaan lähetä kuvia liittoon lausuttavaksi, kun ei kerran mitään uutta ollut odotettavissa. Pientä eriparisuutta lääkäri niissä huomasi mutta totesi myös, että se saattaa johtua myös siitä auton alle jäämisestä. Mutta mitään huomautettavaa kuvissa ei lonkkien osalta kuitenkaan ollut joten vaikka ne D:t on niin ei nivelrikkoa tms.

Akin selkä kuvattiin siksi, kun hieroja silloin huomasi että yksi nikama on matalammalla. Joo hieman painunut (vai ahdaskohan se sana oli) se oli, kuulema sellainen sakemannimainen... Tämäkin saattaa johtua onnettomuudesta tai sitten on aina ollut. Toistaiseksi ei haittaa koiraa ja ettei rupeaisikaan sanoi lääkäri hieronnan olevan ihan hyvästä. Tosin sanoi, että joskus aikanaan saattaa ehkä myös ruveta haittaamaan koiraa ja jalkoja, mutta murehditaan sitä sitten. Nyt Aki kuitenkin on iloinen, hessuhopomainen itsensä eikä hyppääminen tunnu tekevän kipeää eikä se onnu tms. Joskin ohjaajaa tietenkin alkoi heti huolettamaan harrastuksemme tulevaisuus. Mutta katsokaamme nyt miten tuo poju pärjää ja jos oireilemaan alkaa niin sitten se on siinä.
Mutta harmittaa vähän tämä huono tuuri Akin kohdalla, muilla jälkeläisillä kun on ollut ihan priimat lonkat... No elämä on. Mutta kiva koira tämä tyyppi on :)

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino