Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Keinulla

Olin taas helteisen sunnuntain illaksi varannut agihallia, ajatuksena lähteä avustajan ja Akin kanssa tekemään keinuja. No, niitä tehtiin ja jälleen osa ihan mukavalla vauhdilla. Nyt se ryömiminenkään ei ala enää heti keinun alussa vaan vasta myöhemmin. Eli ehkä vauhtia olisi saatu siihen lisää. Kisoissa vaan pitää muistaa, ettei jätä Akia tekemään sitä yksin, ettei irtaannu liikaa vaan pysyy varmistelemassa vierellä/lähellä.
Tehtiinhän sitä tietysti sitten muutakin ja irrotettiin ohjaajalta kunnon hiki... Akin kanssa hyppyjä niin että ohjaaja oli paikoillaan/vauhti seis. Keppejä ja pikkaisen ratapätkääkin.
Ossin kanssa hiulattiin kontakteja ja pikkaisen vaikeampi hyppykuvioita. Malttamisen kanssa oli herralla vaikeaa... Mutta ihan hyvä treeni molemmille.

Treenin jälkeen ajettiin Saimaan rantaan (mies oli löytänyt hyvän, hieman syrjäisemmän paikan) missä päästettiin koirat irti ja uimaan. Ja kylläpä ne pojat nautti. Täytyykin pikapuoliin parturuida ne ihan lyhyiksi. Helpottaa edes hieman heilläkin olo, vaikkei se turkki nyt niin pitkää vielä olekaan.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino