Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kolmoset korkattu Vaasassa

No niin. Helteinen ja aurinkoinen kisapäivä Vaasassa kera Ossin ja kepon on nyt takana. Ja kolmoset korkattu hyvällä mielellä vaikkei mainetta ja mammonaa tullutkaan. Tuomarina oli Moilasen Mika. Ja olipahan muuten ihan älyttömän mukavia ratoja!!!
Tänään oli rimat herkässä. A-kisassa niitä tuli kympin verran alas. Muuten tosi kivaa menoa. Kontaktit hyvät. Hieman puomilla jarrutteli alastulossa ja ajattelin, että hyppääköhän yli. Ei hypännyt :) Sijoitus 12. Ihan kivan näköistä etenemistä, rimoja lukuunottamatta... Ja miten hienosti pysyikään startissa. Tuota hypyn 15 takaakiertoa pelkäsin, mutta kas - sehän sujui myös aika kevyesti. Startin jälkeen pääsi Ossi pulahtamaan mereen ja vilvoittelemaan hieman. Ranta kun oli ihan kentän vieressä.


B-kisan hyllytin tarkoituksella kun herra karkasi lähdöstä vähän lällätellen. Pelastus, vaan sitten tuli rima (muistaakseni nelonen) ja A:n alastulokontakti jäi... Päätin, ettei niitä kontakteja ruveta roiskimaan ja kierrätin A:n sitten uudelleen ja hyllyllä maaliin. Ratapiirroksesta poiketen renkaan tilalla oli normaali hyppy. Rata vaikutti kyllä muutoin kivalle vaikkei sinne päästykään A:ta pidemmälle kokeilemaan.

Hyppärin (C-kisa) startissa Ossi kesti, melkein loppuun asti. Aavistuksen ennen käskyä liikahti... Tosin kakkonenkin meni jo vähän pitkäksi hypyn suhteen... Sain kuitenkin vielä pyöräytettyä välistä ja kolmosen hypyn. Mutta ellei sitä ohjaa hypyn ohi (kolmosen jälkeen) niin varmana hyppää yli takaisin... Hylly. Olisi pitänyt keksiä joku muu taktiikka kuin videolla näkyvä pyllistely... Mutta kivasti eteni alun sössimiseni jälkeen. Renkaan tilalla oli okseri (nro 13). Kepeillä Ossi törmäsi vaan jatkoi matkaa ihan muina miehinä.

Juuri ennen rataantutustumista tuomari muuten vielä muutti alun meille makseille siten että 2-3 välistäveto ja tuo kolmonen hypättiin vastakkaiselta puolelta kuin mitä piirroksessa on. Minit ja medit meni alun kuvan mukaan. Minulle ei koskaan selvinnyt miksi meille vaihdettiin rata?
Mukavan kisapäivän päälle sitten mökille uimaan ja saunomaan.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino