Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 14. heinäkuuta 2011

Rataa spurttailtiin

Tiistaina Ossin ryhmä huilasi ja toipui agirodun talkoiluista. Ehkä sitä ois nippa nappa jaksanutkin mennä mutta sitten iski laiskuus ja mansikoiden pakastusilta...
No tänään oli sitten jo normikuvio, eli Akin treeni-ilta. Sanna oli tuonut oheisen Saviojan radan treeniin. Alkuun ajauduin liian lähelle neloshyppyä joilloin Akin meno muuttui hieman takkuavaksi syystä että ohjaaja on edessä ja putkikin kutsui paaaaaljon helpommin kuin se 4-hyppy. Eli kun muistin jarrutella kolmosella riittävän kauan saatiin nelonen sujuvammaksi. Seiskalla valssasin ekalla liiaksi hypyn (ja koiran) eteen ja siitä taas jumitus ja esteen takana istuskelu. Kun otin riittävästi etäisyyttä niin no probleemos. Kepeillä pystyn hienosti takaaleikkaamaan ja pituuden jälkeen etsi putken pimeän pään ihan suit sait. Hyppy 14 oli meillä hieman vaikeammassa paikassa kuin kuvassa. Piti olla tarkasti putken ulostulolla vastaanottamassa ja ohjaamassa hypylle ettei ajaudu hypyn ohi suoraan puomille. Aki teki tänään tosi hienosti ja vauhdikkaasti. Kontaktitkin sujui. Tehtiin 2 kertaa rata läpi. Ei isompia ongelmia. Pientä sipistelyä ja viilausta.

Koska en päässyt tiistaina Ossin kanssa niin olin jälleen varannut hallin. Ossikin pääsi siis treenaamaan saman radan kuin Aki. Ekalla olin armotta käskytyksen kanssa neloshypyllä myöhässä joten putkeen meni... Muutaman kerran veti niin tiukassa kulmassa A:lta seiskahypylle, että rima tipahti. Puomi oli ekaa kertaa se seuran uusi alumiiminen. Ja oisittepa nähny kun Ossin vauhti hieman stoppasi ja herra hiipaili matalana puomin. Mutta vain sen ekan kerran. Sen jälkeen oli normimenoa. Ossi teki kanssa todella hienosti radan ja kontaktitkin otti. Hieman niitä vahvisteltiin pysähtymällä kunnolla 2on-2off asentoon ja nakkipalkkaus. Treenistä tuli hyvä hiki ja vielä parempi mieli. Nyt tuntuu kulkevan.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino