Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Aki misseillee

Niin vaan tuli se päivä kun Aki (vihdoin) korkkasi näyttelykehät. Johan tuota ikääkin on vajaata 4 vuotta. Aamulla suuntana siis Savitaipale ja ryhmänäyttely, tuomarina Elena Ruskovaara. Mammaa jännitti. Edellisistä näyttelyistä Ossin kanssa on kulunut jo jokunen vuosi. Ja nyt oli tarkoitus esittää koira itse. Siis apua, minä kehään. Ossin esitti aina joku muu....
Noh, perhosia vatsassa seurasin kehän laidalla muita rotuja ja tarkkailin kuinka tuomari pyytää koiria esittämään. Vihdoin oli perropoikien avoin luokka... Meidän numero oli tietenkin jonon ekana. Auts. Noh ihan ok me kai pärjättiin. Aki antoi kivasti katsoa hampaat ja kopeloida. Seisottaminen ei ollut ollenkaan kivaa ja herra ois vaan istuskellu/makoillu. Siinä oli siis minulla tekemistä. Mutta pääasia ettei tuomaria väistänyt. Juoksua en ehtinyt murehtia, yritin itse pysyä vauhdissa ja kompastumatta. Mutta ihan hyvin se meni. Minä lähdin alunperin tavoittelemaan, että jos edes sen H:n saisi. Joten hyvä etten pyllylleni lentänyt kun nostettiin EH. Olimme siis ihan ylittäneet tavoitteemme. Vielä paperissa ollut:

Savitaipale 31.3.2012, Elena Ruskovaara AVO-EH, AVK4
"Avoimesti käyttäytyvä, kokematon, mittasuhteiltaan oikea. Kuono voisi olla vähän jykevämpi, tarpeeksi leveyttä kallossa. Erinomainen vahva kaula, oikean mallinen rintakehä. Sopivat kulmaukset, tarpeeksi yhdensuuntaiset liikkeet, vähän sidottu taka-askel. Karva on oikea laatuinen, mutta tällä hetkellä kovin ohut ja pohjavillaltaan niukka. Kannattaa ehdottomasti treenata ja tulla uudestaan näyttelykehiin."

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino