Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 4. lokakuuta 2012

Se on vaan niin sikamagee...

Sillon kun se kulkee niin se kulkee sitten hyvin... Eilen en päässyt Akin kanssa treenaamaan PartyLite kutsuista johtuen (kaikenlaisia tekosyitä sitä onkin...) joten nappasin senkin tänään hallille, kun kun tiesin, ettei kaikki torstairyhmäläiset oo paikalla. Tein siis molemmilla koirilla oheiset treenit. Kiitos vaan Sirpa huipuista treeneistä - vaikka happi meinasi loppua ihan kokonaan.
Ensin tehtiin nuo pallukat ja sitä myöden välistä vetoja. 11-12 väliin saatiin jopa tehtyä saksalainen. Ja vallan molemmilla koirilla onnistui! Neliötreenissä taas takaakiertoja urakalla.
Akilla oli tänään vauhtia ja intoa ja hyppäsi kaikki kierrot ja vedot ihan tosi hyvin. Ohjautuu ihan sikahyvin niille kunhan vaan kartturi on hereillä. Ossin kanssa ongelmanani etenkin tuossa 3 kierron sarjassa on koiran nopeus vs. minun hitaus. Kun viimeistä ei meinaa ehtiä ohjaamaan millään oikein. Mutta sitkeästi väännettiin ja lopussa kiitos seisoo. Ja vanha herra se muuten hakee kepit ihan sikamageesti... Mie oon niin ylpee taas.

Ja illan päätteeksi käytiin lenkillä. Titillä oli mukana Pyrtsän ja Tuiskuttimen lisäksi pikkuneiti Haru. Ossi ei juuri ollut moksiskaan hänestä, mutta Akipa oli vallan huvittava ;D Ei tykänny yhtään kun pentu hyökki ja komensi. Tai tykänny ja tykänny mutta oli harvinaisen huvittavan näköinen väistäessään pentua ja mulkoillessaan mua jotta mikä tuo mamma on...?
Kotona tyrkkäsin juminiskalle uuden Thermacaren lämmittävän tyynyn. AI että oli muuten mahtava keksintö. Huomenna pitänee hankkia selkään sama versio ja rentouttaa sekin.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino